Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj człowiek się dowiaduje, że jednak nie jest normalny...

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziałam, że można się czepiać nawet tego kto coś je na śniadanie. Tutaj każdy udaje kogoś kim nie jest... każdy robi własną szynkę z piersi kurczaka, hummus itd. Nikt nie je chleba, parówek :D Śmieszne dla mnie to przechwalanie się.. ludzie co wam daje udawanie w internecie kogoś kim nie jesteście? Wyłączycie komputer i wrócicie do swojego życia, czyli pewnie zjedzie biały chleb z szyneczką, popijecie wodą smakową i życie toczy się dalej. Ja się nie wstydzę powiedzieć, że jem biały chleb, szynkę, mortadelę, ser żółty... bo LUBIĘ. Na obiad bywają szare kluski z boczkiem ale też łosoś zagości. Bez przesady, przestańcie srać wyżej niż macie tyłki..

Gość gość
Zgadzam się W d***e byli i g****o widzieli

Gość gość
księżniczki:)

Gość gość
Autorko a dlaczego myślisz, ze każdy robi tak jak ty? Ja nie jem węglowodanów na śniadanie, jem ardzo mało nabiału. Za to jem sporo jajek. Nie robię wędlin, ale piekę chleb. Nie każdy musi robić tak jak ty i nie kazdy musi robić tak jak ja.

Gość gość
Dokladnie szczegolnie jak sie ma dzieci ,duzy dom i sie pracuje to nie ma czasu na wymyslanie dan ,pieczenie chleba itd.

Gość gość
eeee a jaja to nie nabiał???

Gość gość
A ja w ogóle nie jadam śniadań i co, nie chwalę się :D W necie każdy mądry i doskonały a w realu jak widać - wystarczy spojrzeć co 90% ludzi wrzuca do koszyka w sklepie :D

Gość gość
Ja tam się nie wstydzę... dzisiaj mam na obiad ziemniaki polane masłem, mortadele w panierce i ogórki konserwowe :P czasami można zjeść i taki obiad