Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasi faceci też mają w nosie dzień kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Od mojego męża nawet życzeń rano nie dostałam, a o choćby małym kwiatku mogę chyba pomarzyć. Przykro mi trochę.

Gość gość
Nie, już rano były życzenia.

Gość gość
Ja nie wiem, jeszcze się ze swoim nie widziałam i nie kontaktowałam- rano wyszłam do pracy zanim on wrócił z nocki. Ale jakoś się nie spodziewam szału, on nie jest zbyt wyrywny z miłymi gestami w walentynki czy dzień kobiet. Też mi smutno. Chciałabym się miło zdziwić

Gość gość
tak jest co roku nigdy nie kupił mi choćby kwiatka, zresztą co roku przed dniem kobiet jest mega drażliwy, o wszystko się mnie czepia, w dzień kobiet jeszcze się pokłóci a jak dzień później powiem mu,że przykro mi w dzień kobiet gdziekolwiek wychodzić, nawet na głupiego facebooka wejść bo wszędzie widzę obdarowane kobiety to mówi,ze za rok to zmieni... jak w tym roku podsunęłam mu w poniedziałek pod nos gazetkę z biedronki i mówię "patrz, pół gazetki biedronki to kwiatki" to stwierdził,że go to denerwuje.

Gość gość
jestem facetem i szczerze mówiąc jesteście żałosne . Wasi faceci też skoro potrzebujecie durnego pretekstu by o Was pamiętać. Pamięć o Was to jest coś na co dzień, nie to co wszyscy robią w ten jeden dzień ... i sądzą, że durnym kwitkiem z biedry to opędzą.

Gość gość
Nie, mój nie ma. Wie, że mi to sprawi przyjemność, więc zapowiedział: - romantyczny wieczór - prezent - ciastka (sam piekł) - niespodzianki. Ale moi ex byli tacy, jak Wasi mężowie, tzn. w ogóle się nie starali.

Gość gość
Moj pamiętam, dostałysmy z córką bukieciki tulipanów. Niby nic, a wywolało usmiech na twarzy :). Zawsze pamietam i kupi choćby "bzurkę"- kwiatki z lidla czy czekolade, nikt nie oczekuje wypasionych prezentów, ale zielsko w tym dniu to miły gest! Od nas, swoich dziewczyn w domu, dostanie za dwa dni na dzien mezczyzny jakieś dobre piwko i laurkę od małej.

Gość gość
Moj to samo ma,w d.pie takie swieta. Zeby chociaz na co dzien co milego zrobil,to nie. Maniane najwieksza odwalil na moje zeszle urodziny,do tesciowej powiedzial przez telefon,ze mam dzisiaj urodziny,a sam nawet zyczen nie zlozyl. Usiadlam wieczorem z lampka wina i czekoladkami i ogladalam serial na laptopie. Plakalam jak nie patrzyl. Ale jeszcze troche i kopne go w d**e.

Gość gość
pamiętał*, pamięta* :P