Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu jakies dziewczyny,ktore zapuszczaja wlosy do pupy ?

Polecane posty

Gość gość

Czym je pielegnujecie ?Co robicie,zeby szybciej rosly ?Bo ja pielegnuje olejkiem,ale mam zamiar jeszcze uzywac zoltka dwa razy w tygodniu,podobno to bardzo odzywia i wzmacnia wlosy :)Musze jeszcze pare razy podciac,zeby pozbyc sie tych farbowanych koncowek,obecnie mam do pasa.Jeszcze tak 10 centymetrow i bedzie git :)

Gość gość
ja zapuszczam na pupie, a dokładnie w rowie. Mają już długość 10 cm, a to dzięki maseczce ze sraki blotnej. Rosną jak szalone. Pzdr.

Gość gość
Ja zapuszczam po.kostki ale w dopie :D

Gość gość
A nie farbuje juz chyba z piec lat :)Wole miec swoje naturalne,do tego mam ladny kolor,wiec nie jest mi to potrzebne :)

Gość gość
Wlosy do d**y sa passe

Gość gość
Dla mnie nie.

Gość gość
Do połowy plecow sa najladniejsze. Po co ci takie badziewie trzymac? Przeciez to paskudnie wyglada.

Gość gość
Daj zdjecie to ocenimy czy sa ladne. Za duzo sie chwalisz. Ludzie tego nie lubia

Gość gość
gość dziś Do połowy plecow sa najladniejsze. Po co ci takie badziewie trzymac? Przeciez to paskudnie wyglada. x Paskudnie ?Jak ma sie dobra jakosc i zadbane wlosy,to jest to raczej atutem.

Gość gość
ostatnio widziałem wlosy za d**e myślałem ze rzygne ; skojarzyly mi sie z konskim ogonem fuuuj a pod ogonem dupa

Gość gość
Wlosy zbyt dlugie to juz nie sa zadbane. Samo takie zapuszczanie dlugie swiadczy o niedbalosci, przeciez sie niszcza

Gość gość
Ale ja sie pytam,czy ktoras zapuszcza,a nie o wasza opinie,albo czy rzygacie na ten widok. Ludzie,po co tyle jadu ?Jak wam temat nie odpowiada,to nie wchodzcie 🖐️

Gość gość
Zaloze sie ze nikt tutaj takich nie zapuszcza bo dziewczyny dbają o swoje włoski w porównaniu z toba

Gość gość
Przeciez widzisz ze nikt nie zapuszcza idiotko bo kto by takie zapuszczal. Pogielo cie? Taka tepa jestes ze nie wiesz ze nikt takich nie nosi, nie widzisz dziewczyn na ulicy? To spojrz i nie pieprz glupot wiesniaro

Gość gość
to jak jakbys zapytala czy ktoras kobieta goli leb na lyso , dziewczyno :(

Gość gość
Bedziesz pierdziec na te wlosy i beda smierdzały bąkami, do talii wystarcza a ponadto takie dlugie brzydko leza i jak sie idzie to kłapią po d***e. Lubie dlugie wlosy ale bez przesady

Gość gość
pozwole wtrącić słowo - chłopcy wola współczesne wlosy , takie dlugie to stare dziady jedynie sie podniecają

Gość gość
gość dziś Przeciez widzisz ze nikt nie zapuszcza idiotko bo kto by takie zapuszczal. Pogielo cie? Taka tepa jestes ze nie wiesz ze nikt takich nie nosi, nie widzisz dziewczyn na ulicy? To spojrz i nie pieprz glupot wiesniaro x Nie bede sie z toba sprzeczac,bo widze,ze w glupi sposob szukasz zaczepki ;) A wiesniara to ty jestes,bo taki poziom tez reprezentujesz 🖐️

Gość gość
Tak do talii jest super, jeśli zadbane i pasują dziewczynie. Choć najwygodniejszym i najpewniejszym wyborem są do łopatek.

Gość gość
Po co pytasz przeciez wiesz nikt w tych czasach takich nie nosi. Czym sie chwalic? Teraz zadbane wlosy to pieknie sciete dopasowane do kształtu twarzy. Takie dlugie nie podkreślają urody. Pomysl o tym

Gość gość
Do obwodu biustonosza tez sa fajne i ladnie przy buzi sciete by podkreślić kształt buzki . Dlugie wlosy na calosci do tylka świadczą o zapuszczaniu sie :)

Gość gość
Chcesz udusić swojego meza tymi wlosami? Napewno wygladasz jak topielica

Gość gość
Hejterzy ale długie włosy wymagają starannej pielęgnacji i zwiększonych nakładów na kosmetyki. Nic się nie znacie, odczepciw się od Autorki pisiadaczki smutnych rzadkich szczecinek nie pozwalających na dłuższe fryzury niż do ramion 🖐️

Gość gość
Daj sobie spokoj z tymi wlosami. To nierstetyczne jest . Nie widac dziewczyny tylko wlosy widac.

Gość gość
Mam wlosy przed talie i sa piekne i błyszczące . Nawet najgrubsze by zle wygladaly przy tej długości do tylka , a nawet gorzej by wygladaly niz ciensze

Gość gość
O matko :) Zadalam pytanie,czy ktoras zapuszcza i jak je pielegnuje.Nie obchodzi mnie wasza opinia,noscie sobie krotkie wlosy,nic mi do tego.Zdania nie zmienie.

Gość gość
Autorko nie słuchaj zazdrośnic włosy długie zadbane są piękne każdy ""normalny" facet ci to powie.

Gość gość
Dlugie ale nie za d**e . Ciekawe czy o wlosy w d***e dba

Gość gość
No,zalozylam normalny temat a tu posypala sie lawina jadu :D

Gość gość
A jakim szamponem myjesz włosy? :) jak długie już masz?