Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu jakies dziewczyny,ktore zapuszczaja wlosy do pupy ?

Polecane posty

Gość gość
A nie zauwazylas ze glupi temat zalozylas bo nikt takich wlosow nie nosi tylko ty

Gość gość
Gdyby nie dobre trole to twoj temat by zdechł , chyba gorzej wtedy bys sie czula co? Dziekuj trolom

Gość gość
przeciez masz juz wlosy w d***e to po ci meczyc sie i do pupy zapuszczać ?

Gość gość
Po co takie dlugasne ?

Gość gość
gość dziś A nie zauwazylas ze glupi temat zalozylas bo nikt takich wlosow nie nosi tylko ty x Tylko ja ?A to dziwne,bo dosc czesto widze dziewczyny z dlugimi zadbanymi wlosami.A skoro temat jest taki glupi,to po co sie w nim udzielasz i hejtujesz ?Co ci przeszkadza,ze ktos chce miec dlugie wlosy ?

Gość gość
Same zazdrosnice tu siedza :D

Gość gość
gość dziś Po co takie dlugasne ? x A taki mam kaprys :)

Gość gość
Zalezy ci by wlosy cie przytloczyly ? :) Chcesz byc inna od wszystkich? O to chodzi? ;) wyjatkowa :) wyjatkowa ale niemodna. Chcesz by patrzono i zachwalano? Noooo tak mysle Musisz myc codziennie by byly swieze i lśniące , inaczej to klapa. Chce ci sie myc codziennie? Napewno nie. Cialo myjemy codziennie , buzie i wszystko wiec i glowa skory wymaga umycia. Nie wierze ze zawsze masz czyste i zadbane. Widzialam takie dziewczyny i zadna nie miala zadbanych

Gość gość
gość dziś Same zazdrosnice tu siedza Dlaczego? Przeciez kazdy ma mozliwosc zapuszczenia kazdemu rosna

Gość gość
Faktycznie dawno temu gdy w szkole miałam takie włosy przez ich objętość i ilość czułam się przytłoczona. Mieszane mam odczucia i na to wspomnienie i na taki widok. Raczej obojętność

Gość gość
A zauwazylas ze nie weszla tu zadna z takimi wlosami ? Nikt by nie wszedl no nikt takich nie chce wlosow. Chyba ze chcesz brzydko wygladac jak dziaduwa t sobie wygladaj. Twoja sprawa.

Gość gość
Niektórym to pasuje, czaicie?

Gość gość
Ja nie pisze ci po zlosci ani z zazdrosci :) Takie wlosy nie wygladaja fajnie. Zobacz na grafice wlosy za tylek i zobacz jak to wyglada nieefektownie. Miej sobie do pasa lub przed pas do talii , takie sa piekne. Te za d**e zke leza i podczas chodzenia obijaja sie dziwnie o tylek , glupio to wyglada .

Gość gość
Sory ale to nikomu nie pasuje no i wlosy nie moga byc zbyt grube albo zbyt cienkie a i dziewczyna musi byc wysoka i smukla jesli juz :)

Gość gość
Śmieszne są te komentarze sfrustrowanych zazdrosnic :D Jedną nawet dziwi codzienne mycie włosów :D Mam włosy siegające za talie, naturalnie proste, gęste, złocisty odcień blondu. Baaardzo często słyszę komplementy na temat moich niemodnych włosów, zwłaszcza od mężczyzn ;) A mojego męża stresuje samo podcinanie końcowek, żebym tylko za mocno ich nie skróciła:)

Gość gość
Nie ma autorko . Teraz inne sie nosi

Gość gość
Skoro juz teraz sa ladne to po co je szpecic ?

Gość gość
gość dziś Zalezy ci by wlosy cie przytloczyly ? usmiech.gif Chcesz byc inna od wszystkich? O to chodzi? oczko.gif wyjatkowa usmiech.gif wyjatkowa ale niemodna. Chcesz by patrzono i zachwalano? Noooo tak mysle Musisz myc codziennie by byly swieze i lśniące , inaczej to klapa. Chce ci sie myc codziennie? Napewno nie. Cialo myjemy codziennie , buzie i wszystko wiec i glowa skory wymaga umycia. Nie wierze ze zawsze masz czyste i zadbane. Widzialam takie dziewczyny i zadna nie miala zadbanych x Oj chce miec po prostu dlugie wlosy.Czy chce byc wyjatkowa i zeby zachwalano ?Raczej chce sie sobie podobac i tyle.Nie wiem,dlaczego ciebie tak interesuja moje pobudki,przeciez nie o tym byl temat 🖐️

Gość gość
Noxelia ty mas zobrzydliwe, znisczczone siano, wiec nawet nie mysl o tym, bo bedziesz obrzydliwie wygladala, Juz jestes dosc zaniedbana a grubasom nie pasuja wlosy po tylek, tylko szczuplym dziewczynom

Gość gość
Dziwnego masz meza , jakis despota

Gość gość
To noxelia zalozyla temat?

Gość gość
Zadna Noxelia :D

Gość gość
Na bank noxelia , ona ma takie dlugie

Gość gość
Ja p*****le, jak maz moze zabronić podciac końcówki . Chyba musisz mu ciagle gadac o podcinaniu bo inaczej by nie zauwazyl facet zmiany kilku cm. Zalosne

Gość gość
Hehe, też zwróciłam uwagę na tego męża, który się boi o kilka cm włosów :D on się z kobietą ożenił czy z włosami? Fetyszysta?

Gość gość
Ja chyba dawno na żywo nie widziałam kogoś z włosami do pupy. Myślę, podobnie jak większość, że aż do tyłka to przesada ;) długie i gęste włosy są śliczne, ale zwykle właśnie do pewnej granicy. Mimo tego myślę, że argument z modą jest beznadziejny, nie musimy wszyscy być podobni :/

Gość gość
pewnie że noxelia te infantylne Buzki i w ogóle ona chce mieć włosy do dupy zaniedbany brudas

Gość gość
Mąż wlosy zabrania podcinac? I ty sie na to godzisz ? Oboje dziwni jestescie