Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elabarbara1978

Wielkanoc nad morzem z dziećmi

Polecane posty

Gość elabarbara1978

Wita.Czy ktoś się wybiera na święta nad morze?Ja w tym roku wybieram się na rodzinne święta Wielkanocne do hotelu Primavera w Jastrzębia Góra po atrakcyjnej cenie, oferta zawiera pełne wyżywienie z noclegiem,śniadanie Wielkanocne,atrakcje dla dzieci i dorosłych.Moje dziecko wiem że nie będzie się nudzić bo uwielbia się pluskać w wodzie a tam jest największy park wodny na półwyspie Helskim.Już chce iść na basen,zjeżdżalnie :) są ścianki wspinaczkowe,plac zabaw,salon gier,zakątek zwierzątek i wiele wiele innych ofert.Ja z mężem będziemy chodzić do SPA jest aż 16 gabinetów,będę korzystać z siłowni,fitness a wieczorami będziemy chodzić na dyskoteki :) Hotel ma udogodnienia dla rodzin z dziećmi małymi :) Mi i mężowi udało się załatwić urlop więc wybraliśmy ofertę 7-dniową będzie to czas spędzony z rodziną na pewno niezapomniany i wyjątkowy. Zostawiam link do oferty świątecznej http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/wielkanoc-nad-morzem-2017-w-jastrzebiej-gorze/

Gość gość17
Bardzo intrygująca oferta... Właśnie zastanawiałam się z mężem, żeby coś zmienić tym roku i wybrać się na wczasy z dzieciakami w okresie świątecznym. Nigdzie nie widziałam tak dobrych propozycji. Chętnie skorzystamy. Dziękujemy.

Gość gość
Ja z rodziną w okresie Świąt Bożego Narodzenia byłem w www.hotelsuprasl.com . Niezapomniane chwile tam przeżyliśmy. Dzieciaki, my również korzystaliśmy z uroków jakuzy, basenu. Chodziliśmy na masaże. Dużo spacerowaliśmy po przepięknej okolicy, nie musieliśmy się martwić o nic. Wróciliśmy wypoczęci.

Gość gość
jeżeli myślisz o wielkanocy nad morzem z dzieciakami to świetnie jest w http://www.hotel-lubicz.pl/wielkanoc_w_hotelu_lubicz w Ustce, byliśmy w zeszłym roku i w tym zdecydowaliśmy się na powtórkę wyjazdu bo to był bardzo udanie spędzony czas, dla dzieciaków super atrakcje, fajny pomysł na śmingusa dyngusa, no i przede wszystkim genialną mają kuchnię więc nie zatęskniłam za ani jednym wielkanocnym smakiem przygotowywanym w domu

Gość gabisiaK
my jedziemy do Gdańska na święta, zarezerwowaliśmy sobie kwaterę na bookaparcie i mam nadzieję, że chociaż trochę sobie odpoczniemy

Gość gość
myśle, że wyjazd na wielkanoc to jest bardzo dobry pomysł. Bez szykowania, tylko w gronie najbliższych. Po wielu tygodniach pracy, taki odpoczynek przyda się. My jedziemy do Świnoujścia a noclegi w Świnoujściu znalazłam na portalu https://zaplanujwczasy.pl/noclegi+%a6winouj%b6cie.html

Gość gość
Ja teraz zastanawiam się nad Bożym Narodzeniem. Planujemy pojechać w góry i spędzić w trójkę. Bez gotowania, pieczenia, rodzinnie. Noclegi Zakopane szukam na stronie www.nanocleg.pl