Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkiego najlepszego Żabko :(

Polecane posty

Gość gość
nie pomyłek,jakaś psychiczna się do gościa przyssała :( i nie rozumie,że autor nie dla niej temat założył tylko dla żabki :)

Gość gość
Kobieta ma nie równo pod dachem albo mieszka na niskim poddaszu i często wali łbem w sufit :D

Gość gość
Juz przeszedł atak?,jad wylany czy wzywać dla was po kaftan??

Gość gość
W ciagu minuty rzucilliscie cie w nią 10 razy wiecej wyzwisk i obelźywych słow niż ona w jednym słowie"idioto",zresztą nie dziwię się jej reakcji.Kobieta od dawna pisze że zajęta a wy wkrecacie że z kimś flirtuje czy kolegów ma.Ludzie,normarne to to nie jest.Leczyć sie wam trzeba.

Gość gość
Dr.Jackyl i mr.Hyde babo piszesz w obronie samej siebie :D

Gość gość
Po co babsko wpierdziela się w temat który nie jest do niej???Po co wmawia autorowi że on pisze do niej????Skoro on wyraźnie jej napisał,że nie do niej się zwraca???Wreszcie,facet pisze do Żaby a debilka wpieprza się i go obraża wyzywając od idiotów???To się pytam,normalna jest???No,k***a chyba nie!! :(

Gość gość
Normalna!!Wariatka :D

Gość gość
hej, ale tu się porobiło widzę masz wesoło jakaś babka szaleje a o czym my rozmawialiśmy ostatnio bo tak się tu namieszało, że już nie pamiętam

Gość gość
Ja nie piszę :) co się będę wtrącał :) sam nie pamiętam o czym,o Twoim mężu? :D

Gość gość
nie, o Twojej żonie:)

Gość gość
a ja myślę że o Twoim dziadku:)

Gość gość
acha :( no ok odgryzłaś się,ale ja nie napisałem złośliwie

Gość gość
sorki wiem że nie napisałeś złośliwie mam trochę problem ze zdrowiem i humor mi pada

Gość gość
Czyli,jak zawsze :( tytan optymizmu,dobrego humoru i pozytywnego mylenia :) Cała Ty...Brawo Ty :)

Gość gość
myślę, że teraz nie napisałeś o mnie?

Gość gość
a jakże :( nie pasuje?Mistrzyni suspensu ale i życiowa optymistka,śmiało patrząca w przyszłość....zawsze przez różowe okulary,tylko szkiełka się stłukły :( nie mogę lajkować Twoich zdjęć,nie mogę dodawać komentarzy?Nie,ale pan skaczący po trawce,z zielonymi łapkami może zakochać się w zdjęciu i panu W.nie będzie to przeszkadzało?Ok

Gość gość
Nie będę :( ale myślę,że to nie z tego powodu....bo i ten komentarz byś usunęła :(

Gość gość
Dobrze już,staję się poprawny politycznie i społecznie niczym K.Mikke :( nic już nie piszę.

Gość gość
możesz lajkować moje zdjęcia i dodawać komentarze:) tylko proszę o jedno niech będą to komentarze takie w miarę żeby kogoś nie wkurwić i żeby ktoś nie musiał kupować bejsbola:) mam tylko taką prośbę, czemu uważasz że ktoś niby zakochał się w moim zdjęciu? a faktycznie przepraszam zapomniałam całkowicie o tym jego komentarzu pod moim zdjęciem:( widzisz ja jestem zazdrosna o Ciebie Ty wycofujesz się teraz z normalnych kontaktów ze mną jak ja mam się czuć skoro tyle lat pisania ze mną i tak szybko rezygnujesz ze wszystkiego?:(

Gość gość
Ty znikasz bo kochasz nie mnie.....a mnie jedynie wspominasz bardzo dobrze, tak to zrozumiałam:( wiec pomyśl jak ja mam się czuć?

Gość gość
Już mnie kiedyś beysbolem dzięki Tobie pogłaskali na dzielnicy :( więc się nie boję,mam twardy łeb i kark,no zapomniałaś,komu wolno temu wolno...

Gość gość
Mam cytować ?"kto nie skacze jest palaczem.Ja nie kumam i nie skaczę pozostało być palaczem.Podpisano żaba zielona niekumata.Żabojad z Francji elegancji wie o kogo chodzi.Kto szaleje to widać,przestaniecie wreszcie bluzgać czy nie?.Skoro napisał że temat dla Sylwi to skąd te pomowienia?jacy koledzy ?,jakie flirty?,jaki Marek?Tu słowo"idiota to za mało".Jesli kobieta pisze że jrst jak jest bi zajęta to tak jest i koniec kropka!

Gość gość
aha nic nie piszesz! normalka, znowu chcesz zniknąć, dobrej nocy życzę

Gość gość
22:32 co Ty napisałeś?? że to było dzięki mi co się wtedy przytrafiło??? zastanów się teraz dobrze co napisałeś, w życiu nie myślałam że tak myślisz, jeszcze kłamiesz w żywe oczy

Gość gość
Przecież Ci nie chodzi o zazdrość kowboja tylko kogoś z kim piszesz,wystarczy powiedzieć a nie straszyć mnie bejsbolem,zresztą,takich dziadków wciągam nosem na śniadanie a bejsbolem grzebię sobie w zębie :( Wiesz wystarczyło powiedzieć,nie pisz mi tutaj,nie śmieć pod moimi fotami bo mi wypłoszysz kolegę :( spoko rozumiem i po co zaraz z bejsbolem eeeeh :(

Gość gość
Nikomu nie pozwoliłam Cie bić!,ratowałam Cie!,przypomnij sobie moj krzyk zza łąki.Wiele Ci zawdzięczam nie pozwole na Twoją krzywdę.*

Gość gość
no może nie bezpośrednio przez Ciebie,ale pośrednio :) Twoja krew :( nic spadam,i nic mi się nie wydaje,nie kocham wspomnień :( papatki,będę tylko lookał od czasu do czasu nie zostawię śladu...

Gość gość
Pan W ma specjalne wzgledy !z racji na swoją funkcję zawodową i serce okazane.

Gość gość
Ja pierdzielę znowu psychiczna !!!! :( temat nie dla Sylwi,Sylwia -spada!!!!