Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z niemcem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny czy była któraś w związku z niemcem bo właśnie jednego poznałam i chce poczytać o waszych doświadczeniach :) czy to prawda ze takie związki często kończą się rozwodem ?

Gość GGGB
Dlaczego rozwodem?? Ciekawi mnie temat bo już jakiś czas temu poznałam mężczyznę o niemieckich korzeniach i zastanawiam się czy nie dać mu szansy, bo wcześniej nie byłam gotowa. Dzisiaj dostałam kwiaty.:)

Gość gość
Podobno 50 % takich małżeństw kończy się rozwodem i walka o dzieci : /

Gość gość
Związek z Niemcem niesie takie samo ryzyko jak z Polakiem. Znam kilka znajomych które wyszły za Niemca (mieszkam blisko granicy niemieckiej ) i z tego co wiem wszystkie małżeństwa są udane ale jednoczesnie uważam że małżeństwo to zawsze los na loterii i niesie ze sobą ryzyko bez względu na narodowość przyszłego męża.

Gość gość
Czy niemcy sa bardziej romantycznie niż Polacy ? Pomagają kobietom w domu ? Jak oceniacie urodę panów zza Odry ?

Gość gość
Nie zawracaj facetowi glowy. Widac, ze do zwiazku jeszcze nie doroslas.Jakie pytanie!!!!!

Gość gość
To raczej on zawraca głowę mnie :) moja droga zazdronico :)

Gość gość
I myślę że jestem dorosła do związku bo myślę o ślubie i dzieciach umiem prowadzić dom i pielęgnować domowe ognisko

Gość gość
Niemcy są przystojni gdyż są z reguły wysocy a czy pomagają kobietom w dumu i czy są uczuciowi to cecha indywidualna Niemca, w każdym bądź razie dużo Polek wychodzi za Niemców.

Gość gość
Polcę , która wyszła za niemca powinno sie odebrać obywalestwo polskie i wieszać na placu centralnym dla przykładu

Gość gość
mnie sie Niemcy podobaja :)

Gość gość
No ten którego poznałam jest piękny wysoki czarne włosy i oczy ogólnie to nie jest 100 % Niemiec tylko pół Czech pól Niemiec

Gość gość
nasi dziadkowie nie po to umierali , żeby ktoś hańbił ich cierpienia slubem z Niemcem..

Gość gość
A co oni sa winni wojnie ? Idąc tym tokiem Polacy nie powinni tykac ukrainek bo masakra na Wołyniu i rosjanek bo Katyń

Gość gość
Ten Niemiec którego poznałam powiedział że kobiety powinno się nosić na rękach i o nie dbać :) bardzo pracowity ma własną firmę wyprowadził się z domu majac 19 lat taki dobrze zorganizowany i pracowity

Gość gość
Do 15:42 to prawda Niemcy bardzo lubią porządek i są przystojni, co prawda kuchnia niemiecka jest beznadziejna ale ostatecznie możesz sama w domu gotować.

Gość gość
No niektórzy są bardzo ładni :) kuchnia niemiecka beznadziejna ?:) jezzuuu pyszne maja jedzenie szczególnie w Bawarii :) nie wiem dlaczego ale mają takie piękne germanskie oczy :) i często koło 190 wzrostu

Gość gość
Czy to prawda, ze kazdy Polak to zlodziej i alkoholik?? Jaki jest zwiazek z Polakiem?

Gość gość
To ze sa niebiekookimi blondynami to trochę mit ale to że za przystojni już nie , oni sa poprostu tacy "inni " z twarzy i maja zgrabnijsze ciała

Gość gość
Do 15:52 byłam w Monachium i uważam że kuchnia niemiecka jest fatalna,

Gość gość
Mój np nie kupuję mi kwiatów bo uważa to za nie potrzebne ale za to robi często mile niespodzianki i jest wierny :) i ma obsesję wierności także u mnie xd ale kochany jest nie denerwuje się tak jak Polacy taki bardziej na luzie :)

Gość gość
Hehe niedawno czytałam na kafe, że Niemcy są aż komicznie wyuzdani w seksie :-)

Gość gość
Ooo to coś nowego , przyblizysz temat z tym wyuzdaniem ? Ja wiem że jak sa wolni to biorą sobie dziewczyny na jedna noc ale jak sa w związku to potrafią być cholernie wierni

Gość gość
nie , ale uważam , że to brak szacunku dla naszych przodków ..

Gość gość
Up

Gość gość
z Niemcem ok gorzej jak to byłby Nazista

Gość gość
Niemcy srają przy stole.

Gość gość
Dziwni sa najlepiej jakby to kobieta się za nimi uganiala : /

Gość gość
Często zrywają kontakt bez powodu powiesz im coś i juz wielcy panowie obrażenia nie polecam Niemców są nie do życia

Gość gość
Ja jednego pokochałam do szaleństwa i wyszłam z tego z depresją :( rozkochal mnie w sobie a później olal , cóż był bogaty przystojny obyty :( po co mu taka Polska lachudra jak ja :( mimo wszystko strasznie boli był taki inteligentny i taki inny niż Polacy :(