Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was LIDL to sklep dla biedakow?czy tam jest cos porzadnego?

Polecane posty

Gość gość

Czy sam syf i chemia w składach? Znacie jakies porzadne produkty 'ktore mozna kupic w tym markecie?

Gość gość
a co masz lepszego w innych marketach ? kobiet jak chcesz mieć zdrową śmietanę to kup krowę , wydój ją i zbierz śmietankę :-) A jak nie to idź do sklepu i kup :-) Jak ktoś uważa że w lidlu jest tanio to niech tak myśli dla mnie to śmieszne bo to market jak każdy inny

Gość gość
Wg mnie nie tyle w Lidlu jest tanio, co cena jest sensowna jak na produkt, który kupujesz. Bo w biedronce uważam jednak, że się przepłaca i te sklepy lecą na renomie "mamy najtaniej" a wcale tak nie jest. Lidla lubię przede wszystkim jest dlatego, że jest tam czysto i schludnie, nie ma dzikich tłumów (przynajmniej u mnie), jest przestronnie, mają też serio świeże towary i nigdy jeszcze się nie nacięłam. A są towary lepsze, są i gorsze. Co ciekawe tekstylia mają całkiem ok - kupiłam parę ubrań jakoś w wakacje i jakoś jak dla mnie mają nawet wyższą niż sieciówkowe.

Gość gość
*jakość mają wyższą

Gość gość
Dyskonty z zalozenia sa choooojowe. Ciekawie dlaczego firmy nie chca tam sprzedawac pod wlasna marka tylko wymyslaja jakies dziwne spolki corki itp. Chociaz znam jedno tesco gdzie jest oddzielne stoisko z wedlinami morliny. Oddzielna kasa oddzielne produkty i jak byk napisane ze nie sa czescia tesco a produkty pochodza "nie z tesco".

Gość gość
Lidl jest w porządku, Biedronka ma gorsze produkty. Miałam kurtkę narciarską z Lidla i była lepsza od tej, którą teraz mam, z 4 F. Jedzenie z Lidla jest w porządku, ubrania też, ładna kolekcja sportowa zawsze, ale okropnie rozchwytywana. Ja to zawsze mam pecha, duże albo najmniejsze zostają rozmiary. Fajny ryneczek Lidla, lubię ten sklep. Nigdy nie trafiłam na smrodliwe mięso, w Biedrze tak

Gość gość
Alez macie zyciowe problemy i dylematy.Naprawde wspolczuc glupoty.Jak nie glupawe tematy o Biedronkach to teraz o Lidlach.

Gość gość
tylko sama chyba jestes niemadra, jak nie widzisz, ze to ktos specjalnie zakłada, podejrzewam ze z Lidla- bo te sklepy prowadza obecnie ze soba wojne...

Gość gość
Dobra, niech będzie moja krzywda. W d/u/p//i/e mam Lidla. Także samo i Biedronkę. Wredny babsztyl zadowolony? Wy potraficie się posprzeczać o wszystko, czyja kupa bardziej śmierdzi. Z okazji dnia kobiet mam was wszystkie w d/u/p/i/e , wiedźmy głupie ☺☺☺

Gość gość
Hw lidlu dobry jest plyn do mycia naczyn, krem do rak , zmywacz do paznokci i zarcie dla kotow

Gość gość
Odzież z lidla jest super zarówno dla dzieci i dorosłych. Przetestoważne na rodzinie 2+2.

Gość gość
W lidlu są produkty bez konserwantów: śmietany, jogurty, ser żółty, ser biały, poza tym parówki, wieprzowina w puszce. Te produkty lubię i kupuje.

Gość gość
jejku a dlaczego Lidl czy Biedronka miały by byc dla biedakow? towary takie jak wszedzie,w kazdym innym sklepie. przykladowo Alma jest drogim marketem,wlasciwie to "delikatesy" a mają takie same artykuły tyle ze o wiele drozsze. skad wiec pomysł ze lidl dla biedakow? osobiscie nie kupuję w lidlu bo u mnie ejst daleko ale mam pod nosem biedronke i tam codziennie robię zakupy,tak samo jak i pani urzedniczka z naszej spoldzielni, pani dyrektor i panie nauczycielki i mnostwo osób zamieszkalych lub pracujacych w naszej okolicy. niewiem po co zakladac takie durne tematy, tysieczne czy milionowe zresztą bo co rusz temat o biedronkach , lidlach,pepco itd...

Gość gość
wystarczy czytac składy dziewczynko.