Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćklotli

Czy pasuje mnie do zrobic

Polecane posty

Gość gośćklotli

Juz bardzo dawno poklucilam sie z tesciem, juz pare razy przez jego syna dazyl do zgody o czym mowil mi maz , teraz jak maz za granica pracuje robi to samo ale w inny sposob , a poszlo nam o to ze, wtenczas chcial zebym poszla z nim do lozka, zeby to byl calkiem obcy facet to ani 5-c min bym sie nie zastanawiala tak mi sie podoba, jestem pewna ze on wroci do tego tematu teraz jestem sama to ma mozliwosci , A ze tesciowa sie juz chwalila ze ma czym ja walic to slyszalam. Nie wiem co zrobic tak zyc jest ciezko . wyciagnac ten topor sporu czy nie DZIEKUJE

Gość ka  ma
Ja Ci proponuję: pogadaj z teściową:D a nóż ta otwarta życzliwa kobieta może zaprosi Cię do sypialni i po problemie:) wszyscy będziecie mieć interes w tym żeby Twój mąż sie nie dowiedział. Mówię Ci, to najbezpieczniejsza opcja. ..poza trzymaniem c**y z dala od teścia:D

Gość gośćklotli
A od kogo dowiedzialas sie ze tesciowa juz mnie do sypialni zapraszala. Ja zaproszenie przyjelam ale powiedzialam ze musze przemyslec to dam jej odpowiedz

Gość gość8
fajna rodzinka :classic_cool:

Gość gość
Masz zapewne młodego teścia. Koleżanka miała seks z mężem i teściem w trójkącie. Podobał jej się bardziej teść niż mąż. Nie zawiodła się bo lepiej ją zerżnął niż syn miała nawet dwa organy a z snem mało kiedy jeden. Ale zdrada bez męża to ohyda.

Gość gośćklotli
Synowa to nie rodzinka a po drugie to oni cos kombinuja, ja tylko chce spokoju i ciepla, moze byc i od tescia