Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

informatycy pomocy błagam was pomóżcie mi proszę !

Polecane posty

Gość gość
Jeśli robią to co opisujesz,to na 90% skreśl zawirusowanie, ale wyjaśnić sprawę trzeba bo przez zaniechanie ludzie tracą czasem dorobek życia.Powiesz że nie masz wiele ale komornik zawsze coś znajdzie do zajęcia.

Gość gość
nie będę wyjaśniać nic dlatego ze jest to oszustwo i próba wyłudzenia pieniędzy !!! ktoś w komentarzach napisał ze nie można się do nich dodzwonić

Gość gość
Powiem więcej, usunęłaś fakturę i nawet nie będziesz miała dowodu przy zgłaszaniu oszustwa na policji czy prokuraturze. Postępujesz nierozważnie, to nie jest krytyka tylko uświadomienie tobie żebyś racjonalnie oceniała sytuacje. Uwierz że staram się pomóc.

Gość gość
Skoro już postanowiłaś nie wyjaśniać sprawy, -dziękuje za wymianę poglądów, życzę opanowania i rozwagi na przyszłość.

Gość gość
A skąd ja mogę wiedzieć co było na tej rzekomej fakturze skoro jej nie otworzyłam ??? nie wiem czy były moje dane !!! I tego się już nie dowiem ! To jest wyłudzenie kasy !!A może w tym pilku nie było faktur tylko właśnie WIRUS !!! powiem więcej gdy im zależy to będą się upominać jeszcze sto razy !!!! Na szcZęście nie jestem jedyna osoba bo tam wielu ludzi pisało że dostało takiego maila !!!!

Gość gość
Jako doświadczony informator...i ryk mogęm zasugerować jedno..na puszce od komputera jest przycisk Power który trza wcisnąć lub przyczymać dłużej. Podam teraz numer konta żebyś mogła zapłacić za tom fachową poradę, dobrze? 50 zł będzie na pół litra jak znalazł.

Gość gość
mnie tylko interesuje czy to mógł być wirus czy nie wirus

Gość gość
Mail znajdował się w folderze spam który na ogół oproznia się co jakiś czas. gdybym tam nie zajrzala - czego w ogole prawie nie robię to bym nawrt nie wiedziała o istnieniu tego maila bo przepadlby jak moje gowno w klopie. Interesuje mnie tylko fakt czy przez kliknięcie "pokaz" załącznik dostał się do mojego telefonu wirus !! Pieprze tych wyludzaczy, oby tylko to nie był wirus !!@@

Gość gość
up !!!!!!!!!

Gość gość
po co ja tam zaglądałam w ten spam !!!! teraz mam problem bo co jeśli te sukinsyny śledzą mojego smartfona i będą wysyłać smsy Premium z mojego nr !!!

Gość gość
Jaki to telefon?

Gość gość
Zadzwon do BOK swojego operatora i zablokuj esesmesy premium

Gość gość
Idz do firmy ktora zajmuje sie kom niech Ci wgraja nowe oprogrammowanie i zrobia format karty pamieci. Po powrocie do domu przywroc ustawienia fabryczne i normalnie uzywaj tel.

Gość gość
dzięki za rady. na razie spróbuję zablokować te smsy Premium a czy to na pewno będzie skuteczne i haker nie będzie już mógł wysyłać ich z mojego nr ?

Gość gość
Jak zablokujesz u operatora to on jest za to odpowiedzialny a nie Ty. Powodzenia

Gość gość
mam w T mobile i wyslalam tego smsa na blokadę tych Premium SMS i mms itp i odpusali ze wystąpił błąd i trzeba spróbować później

Gość gość
okazało się ze mam już te blokady od początku założone na mms wap i SMS Premium

Gość gość
może swiruje za bardzo. gdyby to był wirus to musiałabym chyba rozpakować ten plik rar na telefonie a tego nie zrobiłam. może żaden wirus się nie dostał

Gość gość
A wy jak myślicie ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
na ile prawdopodobne jest ze to był wirus ?

Gość gość
wyrzuć go przez okno i po sprawie nie kompa tylko winnego

Gość gość
jakiego winnego ? ja sama jestem winna . A tych k***sow co wysyłają oszustwa przez maila to bym rozszarpala! !! co za sekta za tym stoi !!!!

Gość gość
up

Gość gość
to ja i nadal panikuje

Gość gość
czyli co jak to był RAR to nic się nie wydostalo tak ? bo musialby być winrar lub inny program do rozpakowania ?

Gość gość
taki mądry a nie doczytał że to nie było na Windows tylko na telefonie z androidem !!!! Poza tym teraz wszystko można zrobić !!! jednym kliknięciem można zawirusowac sprzęt ! Hakerzy już dobrze wiedzą co robic i mają takie techniki ze głową mała idla ludzi co się na tym nie znają to jest czarna magia !

Gość gość
czyli jak przeskanowalam i nic nie wyszło żadnych zagrożeń to jest ok ??????

Gość gość
może czytaj od początku i ze zrozumieniem ????!!!!!!! Smartfon nie KOMP rozumiesz ? nie WINDOWS tylko ANDROID ! Program antywir Dr.Web light