Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaaaaaaa1

Błagam o wróżbę...o pomoc...

Polecane posty

Gość Załamanaaaaaaaaaa1

Jestem w krytycznej sytuacji życiowej, czy jest tu dobra Dusza, która mogłaby postawić tarota, powrócić...? Jestem na skraju wyczerpania, najgorsza jest niepewność. ....juz wolę najgorszą prawdę....z góry dziekuję za pomoc...

Gość gość
Ja ci postawie tarota tylko podaj swoje dane: imię, nazwisko, datę urodzenia i adres zamieszkania.

Gość gość
No bez jaj, ile masz lat żeby życie ustawiać pod "pasjanse"? Masz krytyczną sytuacje, to zacznij myśleć i działaś logicznie, jakby z niej wyjść, a nie "co powiedzą karty"?

Gość gość
11:15 a po uja ci adres? Naciągaczko, mając tyle danych imię, nazwisko, date i adres możesz nawet się pod niż potem podszywać i krętaczyć na jej dane.

Gość Zalamanaaaaa1
Wiem, że trzeba myśleć logicznie. Nie uzależnia życia od wrozby...po prostu może to będzie światełko w tunelu...Iskierka nadziei...

Gość gość
Chcesz nadziei to się módl do tego w kogo wierzysz, chcesz światełka w tunelu rozumiem, ale jak ci jakiś tutejszy "wróżbita" tu napisze, że masz przewalone, to się poddasz całkowicie.

Gość gość
Zdradza Cie z blondynka, ona ma na imie na J.

Gość Zalamanaaaaa1
To okrutne jak niektórzy ludzie robią sobie żarty z kogoś, kto jest cieniem człowieka. ... wiecie, że to moze przyczynić się do tragedii? Nie złamię się...po prostu chciałabym poznać sytuację z innej strony...może to by pomogło. ..?

Gość gość
Wróżby to właśnie grzech i doprowadzaja do takiego stanu, bo za grzechy sie placi, szatanowi.

Gość Zalamanaaaaa1
Naprawdę NIKT nie może mi pomóc? !?

Gość gość
Zaplac, nie stac cie?

Witam,nazywam się Dominika..I jestem tarocistka,ezoterykiem i numerologiem.tarot towarzyszy mi już od 15lat.Moja dlugoletnia praktyka interpretacji kart tarota udowodniła ich skuteczność przy rozwiązywaniu ludzkich problemów. Dzięki analizie tarota nie tylko odczytanie przyszłość ale pomogę zrozumieć podłoże obecnej sytuacji zyciowej,stan psychiczny,emocjonalny.Tarot pomoże też w lustracji partnerów biznesowych jaki i doradztwie biznesowym.Rozwiazac problem jak uzdrowić związek,małżeństwo.Moje rozkłady kart ustrzega przed zagrozeniami,strata czy toksycznym związkiem,trudnościami prawnymi,wyborem mieszkania jak i problemami zdrowotnymi.Nie bój się pytać,każde pytanie i prośbę rozpatrze indywidualnie i dyskretnie.Jezeli masz problem,jesteś niepewny jutra,boisz się o siebie i bliskich,zadzwoń.Moje karty i ja jesteśmy do twojej dyspozycji

Gość gość
zapraszam do grupy na fb "świat ezo" tylko poważne osoby-zajmuje się tarotem od 15 lat https://www.facebook.com/Wróżka-Dominique-123085944904444/?pnref=story.unseen-section

Gość gość
Postawilam ci tarota Widzę mężczyznę, ale jest zainteresowany jakąś kobietą, nie umie wybrać. Jest też jakaś kobieta która będzie Cię wspierać w najbliższym czasie w ciężkich chwilach.W czerwcu wydarzy się coś nowego co da ci radość

Gość gość
Dziękuję ogromnie! Czy ten mężczyzna do mnie wróci? Byliśmy zaręczni....bardzo go kocham. ... czy jet dla nas szansa?

Gość Elysia
Nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą że wróżby są bez sensu. Dla wielu osób to sposób na to, by porozmawiać z kimś kto będzie w stanie im pomóc i zmienić swoje podejście do życia. Grunt to skorzystać z usług doświadczonej osoby, takiej jak przykładowo wróżka Regelinda, ponieważ może to wyjść nam na dobre.

Gość gość
Mój kuzyn po radzie tej wrózki Regelindy miał próbę samobójczą także odradzam