Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkkkkkkkk

Chce sie przeprowadzic za praca max nie pozwala grozi mi odejsciem

Polecane posty

Gość gośćkkkkkkkk

Hello, Jestem mama malego dziecko 2 latka wlasnie niedawno zaczelam szukam pracy no finansowo z mezem niewyrabiamy.problem w tym ze moja praca polega na czestym podrozowaniu wiec udalo mi sie kupic uzywane auto.moja prace ktora mialam w tym samym miescie co mieszkam musialam niestety zucic z powodu meza nie stac nas wtedy bylo na zlobek etc I postanowilam ROK zostac z dzieckiem w domu .Niestety gfy juz DSLAM dziecko do zlobka zaczelam sie szukam pracy I w moim miescie NIC nie ma szukam juz nawet nie w swoim zawodzie.ostatnio dostalam propozycje pracy ale w miescie oddalonym o 200km .Nie jest dlamnie mozliwe zebym tam dojezdzala tym swoim autem codziennie bo moja praca bwymaga jeszcze jezdzenia w pracy moj samochod by tego nie przezyl takich dlugich tras. Szkoda mi tej pracy to dobra Firma budowlana I zarobki tez SA okej I postanowilam ze wynajme pokoj w tym miescie I Bede wracala do domu na weekendy .Chce cos zrobic DLA rodziny bede zarabiac wiecej biz maz. Ale on nie chce sie zgodzi c musilaby sie zajmowac dzieckiem Sam po pracy I odbierac go ze zlobka I zawozic. Musialo by tak byc przez chwile. Moj maz ma tylko 10min do pracy samochodem I pracuje tylko of 9 do 5 ja bym zaczynala o 8 do 6.30 . wysylala by mu pieniadze na zlobek I za mieszkanie ale on nie chce sie zgodzic.grozi mi odejsciem nie interesuje go to ze zalezy mi na tej pracy drugiej takiej moge nie dostac. Watpie ze znajde cos w swojej malej miescinie gdzie nic sie nie buduje. nie wiem co mam robic nie chc e byc dlugo bezrobotna bo Bede miala pod gorke w znalezieniu czegokolwiek jak taka dluga przerwa na CV . On zarabia bardzo malo ledwo nam starcza na rachunki .W tym momenice studjuje zaocznie inny kierunek zeby zabic czas. Ale wolalabym jednak prace w zawodzie niz te studia.co byscie zrobily poprostu moze nie pytac sie go o zdanie I poprostu przeprowadzic sie? Boje sie jednak ze on odejdzie i nie bede miala pomocy przy dziecku odbieranie itp nie wiem co mam robic. Szkoda ze mam takiego meza ze nie cieszy sie z moich sukcesow.

Gość gośćkkkkkkkkkk
Sorki za bledy ale to moja klawiatura

Gość gość
Kolejne dzis twoje prowo kafe.Rozpoznawalna jesteś.Że też ci się chce zakladac jeden temat po drugim.

Gość gość
Nie to nie prowo nie wiem o czym piszesz. To nie sa zarty naprawde szukam porady

Gość gość
I co to znaczy kolejne dzis? Pierwszy raz zakladam tenant.ale widac ze tu zadnej porady nie znajde no coz

Gość gość
Nikt NIC nie doradzi no coz

Gość gość
Na prowo się nie reaguje i nie odpowiada.

Gość gość
Wzielas sobie meza nieudacznika to bedziesz klepac biede do konca zycia,ale przeciez miec meza to priorytet prawie kazdej polskiej kobiety.facet widocznie nie dorosl do roli meza.a moze razem sie przeprowadcie,bedzie latwiej i taniej.rob cos bo bedzie tak jak napisalam na poczatku.

Gość gość
Na kafe ma ci ktoś zyciowo doradzać co zrobić z malutkim dzieckiem i mężem,pracą? pogieło cię. Poza tym to projekt kafe,wkleić twoje z dziś inne tematy ?

Gość gość
Bardzo prosze wklej chetnie sobie poczytam czyjes tematy I zobacze przeanalizuje czemu stwierdzacie ze to prowo. A masz racje nie ma co sie pytac obcych o rady o normalne rady nie jadace zmijostwem I chamstwem.pozdrwiam

Gość gość
Oczywiscie,ze to prowo. Z mężem debatuj a nie na kafe.