Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zapłaciłybyście 1700zł za spacerówkę typ parasolka

Polecane posty

Gość gość

mam na oku, ale nie wiem czy ta cena to nie przeginka. ile płaciłyście za swoje "parasolki"?

Gość gość
nikt się nie wypowie?

Gość gość
to normalna cena jak na przyzwoity wózek który bedzie służył Ci minimalnie przez jeszcze 2 lata.

Gość gość
naprawdę? dzięki za opinie. jak rozmawiałam z koleżankami to się łapały za głowe czy ja zwariowałam- tyle kasy za głupią spacerówkę...one płaciły 600-800zł, dlatego sama już mam wątpliwość czy nie za drogo...

Gość gość
Ja swoją kupiłam za 350 4baby i ani razu nie użyta dalam w prezencie dla siostry

Gość gość
to po co kupiłaś, jak nie używałaś?

Gość gość
1700 to zdecydowanie za dużo

Gość gość
Jeśli Cię stać to dlaczego nie. Nie kupujesz jej na tydzień ani dwa. Tylko na nim rok. Twoje pieniądze. Nie sugeruj się opiniami, bo będzie ich tyle ile kobiet tutaj siedzi.

Gość gość
wiem, ale chce poznac opinie innych mam, czy jest sens inwestować tyle w wózek...małe pieniądze to to nie są jednak

Gość gość
mamy podzielcie się opiniami

Gość gość
upup

Gość gość
upup

Gość gość
Moim zdaniem warto zainwestowac w spacerowke. Kupuj jak masz kase ale ja uwazam ze super mozna kupic juz za tysiaka

Gość gość
a możesz doradzić jakas fajna za 1000?

Gość gość
Jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to rzeczywiście na OLX jest pełno ogłoszeń "Oddam za darmo ciuszki dla dziecka" Ja powiem szczerze że ja mam córeczkę która w lecie skończy 3 latka i nie kupiłam jej ani jednego ubrania. Jak byłam w ciąży gromadziłam wszystkie rzeczy które były do oddania za darmo na OLX w tym wózek, łóżeczko, chodzik, buciki. A gdy córeczka wyrastała z tych rzeczy, przekazywałam je dalej na olx i oddawałam. W końcu trafiłam na panią która poprosiła mnie żebym jej systematycznie dawała rzeczy dla jej córki a ona będzie je przekazywała dalej po rodzinie:) zgodziłam się.Mam w tej chwili jeszcze kilka worków ubrań dla córci do rozmiaru 134 a w tej chwili nosi 98. Czy warto kupować używane jak można mieć za darmo??

Gość gość
Warto. Bo na kompa i Internet Cię stać a 10 zl (!) Na rajstopy nie dasz? Ja bym się wstydził ze moje dziecko chodzibw wypierdzianych używanych ciuchach jakiegos dziecka załóżmy 3 - 4 dzieci dodziera ubranie po kimś. Wstyd. Kompa sprzedaj.

Gość gość
Stać mnie na ubrania dla córki, przed wczoraj kupiłam sobie telefon Huawei, za 3.600 ,zł .ale chodzi o to-po co mam wydawać pieniądze skoro mogę mieć coś za darmo?? Przecież wśród tych ubrań są również takie w bardzo dobrym stanie, jak nowe, takie byle jakie to wyrzucam do kontenerów.

Gość gość
Właśnie często jest tak,że za darmoche biorą ludzie którzy mają kasę, bo biedni się wstydzą, mają swój honor!