Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam uprawiałam seks ostatnio ze swoim chłopakiem w sylwestra. 5 stycznia byłam u ginekologa przepisał mi lek dopochwowy na jajniki ponieważ mam za dużo i za gesty śluz. 15 stycznia dostałam okres trwał 5 dni. Po okresie wzięłam się ostro za zdrowy tryb życia odżywianie, siłownia do dziś schudłam prawie 3 kg. Już nie podjadam w nocy od ponad miesiąca. Powinnam dostać w połowie lutego okres. Mamy dziś 7 marca nie mam do tej pory. Jak to możliwe

Gość gość
A to już pytanie do lekarza!

Gość gość
No jeśli w sylwestra to chyba miałas akurat dni płodne licząc do momentu dostania okresu ...

Gość gość
Powikłania po leku

Gość gość
Tylko że po ginekologu minęło 10 dni mailami normalny 5 dniowy okres w kolejnym miesiącu już nie. Dziwi mnie to ponieważ jesli miałaby to być ciąża nie powinnam raczej dostać po ginekologu.

Gość gość
Być może przesunęła Ci się owulacja, lub w ogóle jej nie miałaś. Powinnaś na bieżąco wyznaczać sobie fazy cyklu, bo dzięki temu szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie. Wiesz jak to robić? Skoro w styczniu miałaś okres to znaczy, że w ciąży nie jesteś.

Gość gość
dzięki za poradę. Postaram się teraz lepiej obserwować swój cykl. Co prawda nigdy tego nie robiłam, ale mam nadzieję, że szybko się nauczę.