Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprawka dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem kiedy kupić wózek dla dziecka ? Jestem w 26 tygodniu ciąży i oglądam sobie te wózeczki w necie i już bym kupowała ale nie wiem czy to nie za wcześnie.

Gość gość
wlasnie wczoraj czytalam i kobiety wozek kupuja srednio w 7-8 miesiacu a ubranka jakies kupilas?

Gość gość
Ja kupowałam wózek w 5 mc. Jak bym miała kupować wózek pod koniec ciąży to chyba by mnie musieli na wózku targać do tych sklepów. Nogi jak u słonia, wieczne zmęczenie, 7 poty...masakra. Ja kupiłam najzwyklejszy wózek na Marywilskiej w Warszawie.

Gość NastkaNastka
Ja byłam na Marywilskiej i chyba trafiłam na jakieś pustki bo stoiska z wózkami nie mogłam znaleźć. Moja znajoma ma wózek z firmy Tutek i bardzo go zachwalała tyle, że znajoma mieszka w Krakowie..więc jak bazować tylko na opinii, że wózek jest okej- lekki, ładny i och i ach. Sprawdziłam tego Tutka i na moje szczęście sklep firmowy mają w Markach na Zajączka 26. Mogłam sobie spokojnie pojeździć po sklepie, maż składał rozkładał i faktycznie wózek super. Wybraliśmy piękny model Torero -biało - pomarańczowy.

Gość gość
Bardzo fajne są te wózki z tutka własnie oglądam ich stronkę. Jestem w 6 mc ciąży i chyba kupie własnie od nich wózek. Widziałam, że chyba moja znajoma ma wózek z tej firmy ale muszę dokładnie sprawdzić.

Gość gość
Tutek robi bardzo dobre wózki bo istnieją na rynku ponad 40 lat wiec bo nie jakaś teraźniejsza firma tylko firma z tradycją. Ja osobiście nie mam wózka z Tutka bo wózek dostałam w prezencie od teściów.