Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po kilku latach małżeństwa mąż nadal mówi wam komlementy

Polecane posty

Gość gość
Zrobisz lada, będzie zgoda☺

Gość gość
No ale ja najzwyczajniej w świecie mam dość ciągłego wychodzenia z inicjatywa:( chciałabym zeby to on tez chciał.

Gość gość
I na pewno nie jeździ to wiem na 100% bo nawet nie miałby kiedy

Gość gość
Do gory

Gość gość
My 13 lat po slubie , moaz mowi mi komplementy ale nie za czesto on raczej swoim zachowaniem daje mi odczuc ze mu sie jeszcze podobam i ze mu zalezy , dobrze nam ze soba , czuje sie kochana i porzadana a weekendy i wolne spedzamy roznie , nie siedzimy kazdy wolny wieczor i nie trzymamy sie za rece , wychodzimy ze znajomymi albo wychodzimy osobno albo razem ogladamy film pijemy wino albo jemy pocorn z dziecmi albo gramy w gry planszowe albo zupelnie kazdy robi cos innego na co ma ochote

Gość gość
jestesmy malzenstwem od 12 lat. komplementy na codzien, zawsze. bardzo sie kochamy. mielismy kryzysy, oczywiscie, ale laczy nas jakies braterstwo dusz i po prostu sie uwielbiamy i dajemy sobie to odczus :)

Gość gość
Mój mąż nie rozumie znaczenia tego słowa. Jesteśmy 4 lata po ślubie i nie słyszałam jeszcze z jego ust, że ładnie wyglądam, raczej częste przytyki i krytyka. Ostatnio pojechaliśmy razem na zakupy itp, to nawet przeszkadzało mu to, w którym miejscu stoję, że robię tak, a nie tak. Ciągłe pouczanie, zwlaszcza przy kimś. Dopiero jak wybuchnę, to się uspokaja. Powoli mam go dosyć.

Gość gość
up

Gość gość
Mąż mi nigdy nie mówił komplementów, baaardzo rzadko nawet przed ślubem. On jest bardzo skryty, ale za to okazuje mi na każdym kroku. I tak nam dobrze :)

Gość gość
Zadroszcze

Gość gość
07:39 to może sekretarka mu robi loda w pracy pod biurkiem.

Gość gość
gość dziś Mój mąż nie rozumie znaczenia tego słowa. Jesteśmy 4 lata po ślubie i nie słyszałam jeszcze z jego ust, że ładnie wyglądam, raczej częste przytyki i krytyka. Ostatnio pojechaliśmy razem na zakupy itp, to nawet przeszkadzało mu to, w którym miejscu stoję, że robię tak, a nie tak. Ciągłe pouczanie, zwlaszcza przy kimś. Dopiero jak wybuchnę, to się uspokaja. Powoli mam go dosyć. xx Powoli??? A na co ty czekasz?

Gość gość
My po ślubie 9 lat. codziennie słyszę teksty ale jesteś boska, masz cudowne ciało, najsexowniejsza dupa świata, od twoich melonów nie mogę się oderwać, jestem dumny, że mam taką cudowną żonę Tylko, że to też może kwestia tego, że mąż uwielbia wielkie biusty i moim 80h nie może się nacieszyć, mówi że w życiu nie widział lepszych cycków.

Gość gość
Sekretarka? Ns pewno nie :)

Gość gość
A jak u innych?

Gość gość
Aż mi sie nie chce wierzyć w sex kilka razy w tyg- logistycznie jak w tym pędzie życia?

Gość gość
I weekend i nic nie było :(

Gość gość
A co ja mam powiedzieć przerwa przez 9 miesięcy - sam chciał synka :-) a tak serio to sex u nas jest dość rzadko bo mąż wraca na miesiąc jedzie na dwa -trzy miesiące i znowu wraca na miesiąc a nie da się poseksowac na zapas, ale bardzo go kocham on mnie też jesteśmy 5 lat po ślubie ale potrafi zaskoczyć Weszłam do marketu ja wziąłam wózek a mąż poszedł po pieniądze (nie lubi płacić kartą) była z nami jego siostra on wraca i tak z nienacka cmok mnie w policzek przy ludziach normalnie byłam w szoku o in co przecież cie kocham, i to jest fajne :-P przy swoich rodzicach nawet mówi do mnie kotek mamy po 30 lat i kochamy się jak nastolatki :-) Córcia nie raz mówi tato daj mamusi buziaka tylko długo :-) Ja e domu są szczęśliwi kochający się ludzie to i dzieciom w życiu jest lepiej

Gość er556745
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu. Podsłuch*ją o czym rozmawiacie w domu jak telefon komórkowy leży na stole......

Gość gość
I co teraz?

Gość gość
hahahahahahahaha psychol od manii przesladowczej sie obudzil :)

Gość gość
I jak małżeństwa minął wam weekend? Spędziliście czas razem? A jak wieczory? Było romantycznie?

Gość gość
U nas nuda. Obiad u teściów wczoraj a wieczorem tv i kazdy spac o innej godzinie. Dzis siedzę z Corka nad matma bo jutro ma prace klasowa a maz z synem na spacerze. Zaraz obiad i sąsiedzi na kawę i po weekendzie. -ani komplementów ani sexi:(

Gość gość
Ja komplementy słyszę często. Ale czasami robię tak z niechcacy wstając podwinela mi sie sukienk wtedy widzę jak zerka ;) Ostatnio zepsuł sie samochód pojechał 3 km do sklepu rowerem by mi dać prezent na Dzień Kobiet. Na walentynki dostałam aż 5 kwiatów w doniczkach -uwielbiam kwiaty ;)

Gość gość
To miłe :)

Gość gość
A mój myśli ze 10 lat minęło i nie trzeba sie starac

Gość gość
Up

Gość gość
I znowu do pracy

Gość gość
Podnosze

Gość gość
A wiecie co ja ostatnio zrobiłam? Wieczorem jak dzieci spały a mąż tv oglądał i niby mu sie nie chcialo -trening pośladków mel b bez dolnej bielizny☺Patrzyl z zainteresowaniem a później się działo