Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninfomanka

Jak powiedzieć chłopakowi ze kochasz mocny sex ?

Polecane posty

Gość Ninfomanka

Mam problem i Nie wiem jak powiedzieć swojemu chłopakowi ze lubię ostry sex w nietypowych miejscach. Mój Kochany uznaje mnie za grzeczna i spokojna dziewczynę w łóżko ale tak nie jest proboje mu to powiedzieć od dawna że chciala bym czegos wiecej niz standardowy sex Jak to zrobić ?

Gość gość
Normalnie . Prosto z mostu. Ja swojemu powiedziałam. Polubił ostry seks i jest cudownie.

Gość gość
Skoro nie masz problemu z tym aby rozkładać przed nim nogi, to skąd te obawy co do rozmowy o potrzebach? Ludzie dziś są naprawdę nieźle j*******i, potrafią sobie nawzajem wylizywać krocza, ale pogadać już się boją :P

Gość gość
No ale pierwszegoo dnia sie nie powiedziec. A potem to glupio zerwac z tego powodu :(

Gość gość
Wielu mężczyzn też lubi ostrzejsze zabawy, ale mają obawy że jak coś takiego zaproponują to kobieta uzna ich za zboczeńców i strzeli focha. Natomiast kobieta śmiało może o tym mówić, bo mężczyźni nie obrażają się za takie rzeczy :)

Gość gość
Z tym "wielu" to bym polemizowala. Fakt, nie przeanalizowalam calego pulku wojska w tym zakresie ale tych paru, z ktorymi bylam zwiazana nie lubilo. Teraz tez jestem z facetem, ktory nie lubi. Wiec to chyba mylne mniemanie, chyba ze mam pecha i trafiam na takich co nie lubia :(

Gość gość
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że faceci na których trafiałaś nie lubili ostrzej się zabawić... praktycznie każdy facet o tym marzy, tylko to kobiety najczęściej odmawiają. No chyba że jakieś niecodzienne i rzadziej spotykane praktyki masz na myśli, to wtedy owszem nie każdy musi je akceptować.

Gość gość
Nie kazdy musi akceptowac. Nie wiem jakie Ty masz praktyki na mysli. W zasadzie dopoki wszystko pasuje kazdemu to jest ok. Tylko cholernie ciezko na taka osobe trafic. Moj to nawet nie lubi pozycji od tylu. A tego to juz chyba nikt nie jest w stanie zadnym zboczeniem nazwac?

Gość gość
Dla mnie ostry seks to liny, wiązanie, kajdanki, duszenie, bicie. Wkrecilam w to mojego męża. Jest zachwycony.

Gość gość
No to dla mnie podobnie. Z tym, ze bez odzewu. Chociaz "bez odzewu" to czasem malo powiedziane. Raz to mi sie po takiej rozmowie prawie od razu zwiazek rozsypal i moze nie nasluchalam sie za duzo ale widzialam niesmak w jego oczach... To moze teraz juz az tak wyraznie nie precyzuje swoich oczekiwan, bardziej zachecam i daje do zrozumienia. Ale wszyscy mysla, ze jestem z porcelany :O

Gość gość
Bicie, duszenie, itp... dla faceta który szanuje i który kocha może być jednak nie do przyjęcia. Ja sam nie potrafiłbym uderzyć ukochanej kobiety, nawet w formie zabawy i miałbym więcej wątpliwości niż przyjemności :)

Gość gość
Moj mąż miał opory przed uderzeniem mnie. Musiałam prosić. Ale sprawia mi to przyjemnosc i on to zauważył.

Gość gość
O no wlasnie. W koncu przedstawiciel tej czesci mezczyzn sie znalazl, ktory jednak woli delikatniej. No i z doswiadczen (nie bogatych, ale jednak...) wiem, ze tak jest. Ze to nie do pojecia uderzyc, ze o duszeniu nie wspomne :P

Gość gość
poza tym czes facetow to lubi ostry seks moze ale jak dominujaca strona jest kobieta. Taaa, to juz w ogole odpada (dla mnie znaczy ;) )

Gość gość
To że nie widzi mi się bicie kobiety, albo jej duszenie nie oznacza że wolę jakoś nadzwyczajnie delikatnie. Nigdy żadna kobieta nie proponowała mi abym ją bił, dusił... nie wiem czy byłbym w stanie przekroczyć pewne zachowania, ale nawet gdyby to byłoby to dla mnie bardziej groteskowe niż przyjemne, takie udawane. Panuje stereotyp że dla mężczyzn seks nie idzie w parze z uczuciami, otóż tak nie jest... gdy się kocha kobietę i gdy się ją szanuje to trudno jest sprawiać jej ból i ją "krzywdzić" nawet jeśli sama o to prosi, ale myślę że można to przełamać, a na pewno warto chociaż spróbować zwłaszcza jeśli druga strona o to prosi i tego chce. Poza tym nie wiadomo czy faktycznie taka forma seksu by ci odpowiadała, bo z tego co pisałaś na razie jedynie o tym myślisz, ale żaden facet nigdy nie wprowadził tych praktyk w życie.

Gość gość
Kto nie sprobuje ten sie nie dowie ;)

Gość gość
Mój chłopak o tym że lubię dobry seks dowiedział się przypadkiem. Byliśmy razem z jego kolegami u chłopaka w domu i zaczęli opowiadać o seksie ja prowokacyjnie zeszła na seks grupowy. Jeden z nich zażatował że bym nie dała rady z nami wszystkim a było ich trójka i czwarty mój chłopak. Spojżałam na chłopaka on odpowiedział na mnie nie patrz ja jestem za powiedział. Zgodziłam się będąc pełna obaw czwórkę kolejno przerobić. Dałam radę i wszystkich zadowoliłam mając kilka orgazmów.

Gość gość
niewolnice to przegiecie ale Rocco to najlepszy ziom w tym temacie!

Gość gość
gość dziś Ty dzieciaku to masz wyobraźnię, prawie w każdym tego typu temacie namawiasz do seksu zbiorowego... pewnie liczysz że ktoś cię na niego zaprosi :P