Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn chce popelnic mezalians, wzial dziewczyne ze wsi i nieuka

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem co bedzie dalej, ide spac, dzis przeplakalam pol wieczoru. Syn sie zmienil pod wplywem tej dziewuchy

Gość gość
Powies się.

Gość gość
po co podbijac temat provo ?! ........

Gość gość
a ja jestem adwokatka z rodziny adwokatów i w życiu bym nie wyszła za syna jakiejś matki po matematyce, a doktorat z pedagogiki to w ogóle jakaś żenada

Gość gość
Matematyczka,doktorat zcpedagogiki i kafeteria buahhhha no szczyt intelektu,teraz prowo sa,juz,rak denne jak myzyka,disco polo

Gość gość
Te, adwokatka za dyche! Prawo przy kierunkach ścisłych jest proste jak budowa cepa bo nie trzeba ruszać mózgiem i wystarczy wkuwac na pamięć a tego to nawet malpa by się nauczyła. Dodatkowo być adwokatem w rodzinie adwokatów to żaden wyczyn miernoto, bo jak od dziecka w tym siedzisz i mamusia i tatuś materiały posuwają i wiedzą jak zdać takie egzaminy yo masz pół roboty juz odwalonej. Zrób karierę w jakiejś trudnej dziedzinie bez pleców i pomocy tatusia oraz bez nazwiska znanego w kręgach to wtedy możesz się chwalić. A tak to żaden szpan, koło matematyka toś nawet nie stała. Poza tym prawnicy których znam to nieuki. O ci byś nie zapytała on nie wie i musi zajrzeć do kodeksiczku. Żenua