Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop Aborcji i feministkom !!!

Polecane posty

Gość gość

Stop Aborcji i feministkom !!!

Gość gość
Stop mizoginom na babskich forach!!!

Gość gość
Stop dyktatury kobiet.

Gość gość
ale desperat :P na forum dla ciężarnych przychodzi jojczyć na baby :D idź na demotwatory gdzie jest non stop hejt na baby. Odnajdziesz się tam

Gość gość
Stop nieukom jak ten z 22:14, niepotrafiącym poprawnie odmieniać prostych wyrazów w języku polskim!

Gość gość
Eeee luzuj, pani posel Wielgus niejaka Joanna krzyczala " ,stop dyktatury kobiet" na czarnym marszu......z tego byla dobra komedia,tak jak ze wszystkich biedych kobiet ktorych prawa sa lamane, bo nie chcialo im sie zabezpieczyc.. .luzuj gacie,wyjmij kij z d**y I naucz sie smiac zamiast wyzywac ludzi w sieci....

Gość gość
I tu sie mylisz bo jestem kobieta a nie mężczyzna.

Gość gość
Wiem :-) tez jestem kobieta a ty nadal zartu nie kminisz...... Wpisz sobie na youtube " stop dyktatury kobiet", zrozumiesz co mnie tak bawi .tlum strajkujacych kobiet,zaciete miny, czarne szmaty,prawie burki :-) teksty ze ich prawa sa lamane I nagle niczym Filip z konopii wyskakuje pani posel ktora sie przejezyczyla I krzyczala "stop dyktatury kobiet",zamiast stop dyktatury mezczyzn....rozumiem ze nie znasz tego bo lewactwo lubi tvn, wiec nie osmieszy Pani Wielgus ktora jest totalnym lewakiem .