Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały dzień we wszystkich wiadomościach gadają o Tusku i Szydło ehh

Polecane posty

Gość gość

zrozumcie ze funkcja Tuska jest bez znaczenia, taka kukła jak u nas prezydent ma gadać i się usmiechać, decyzje podejmuje kto inny

Gość gość
No mnie to też wk**ia, każdy program każda stacja, a na tvn to się podniecali że temat za tematem tylko Tusk

Gość gość
podejmuja zydowscy banierzy ktorzy nas wykoncza poprzez sterowanie historia, faktami i wydarzeniami takby nas europe muslimy wykonczyly a potem oni wezma w posiadanie cala europe! jestescie slepi glupi jak but 330461-prawo-szariatu-w-europie-tarczynski-dla-wpolitycepl- dlaczego-rada-europy-rozmawia-na-taki-temat-wideo x brawo Tarczyński! Tusk platfus i reszta politykow nie dorastaja ci do piet

Gość gość
Tusk pokonał wszystkich pisuarów razem wziętych. Jestem ciekawy jak długo jeszcze pisiory będą ujadać.

Gość gość
23:15 a pamiętasz jak peowcy i kodowcy ujadali gdy pis wygrał wybory do sejmu, senatu, na prezydenta, pamietasz? Ujadanie nie było końca, bo jak to tak, ze ludzie nie po wybrali jak tylko oni mogli na stołkach siedzieć. Wiesz, ja nie jestem ani za pis ani za po, obserwuje bezstronnie i ajk jednym wytykasz, to pomyśl że ci drudzy sa tacy sami.

Gość obecny
to już jest koniec Tuska ! więcej Tuska nie będzie za 2,5 roku , Polacy wytrzymali rozbiory Polski, powstania, wojny, egzekucje pod ścianą i obozy zagłady , wytrzymają rządy Tuska a 2,5 roku szybko zleci , w tym czasie polski przemysł i polska gospodarka powinna zacząć kwitnąć i nadal się rozwijać , polski naród powstanie z kolan i z zapaści ekonomicznej a za trzy lata NIKT nie będzie pamiętał Dyzia o nazwisku Tusk, który będzie siedział w pierdlu za przestępstwa popełnione , jego miejsce jest w więzieniu i czeka !