Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj dałem jej kwiaty, nie dała w zamian ani buziaka w policzek ani...

Polecane posty

Gość gość

...nie przytuliła. Od jakiegoś czasu piszę z dawną koleżanką z pracy. Od początku kiedy się zatrudniliśmy mieliśmy dobry kontakt ze sobą. Pewnego razu zagadała do mnie przez facebooka czy jeszcze tam pracuję i tak zaczęliśmy co jakiś czas ze sobą pisać. W tym czasie byłem z kim innym o czym ona nie wiedziała, rozstałem się i fajnie by było gdyby mi się z tą właśnie dawną koleżanką z pracy udało.Niemal zawsze to ja do niej piszę, ona sama z siebie napisała może ze 4-5 razy, ale nigdy od rozmowy ze mną nie ucieka. Byliśmy ostatnio na pierwszej kawie. Było miło, na końcu się przytuliliśmy zanim odjechała autobusem. Skoro w pewnym sensie bariera fizyczna została przerwana to myślałem, że to dobry znak i można coś "zacząć działać". Wczoraj na Dzień Kobiet wręczyłem jej kwiaty. Ona podziękowała, powiedziała że się nie spodziewała kwiatów, że bardzo ładne itp. ale niestety nie podziękowała w sposób w jaki dziękuje dziewczyna której się chłopak podoba. Spodziewałem się, że mnie przytuli za to albo nawet da buzi w policzek a tu nic. :( Porozmawialiśmy chwilę i wróciłem do siebie, gdyż ona zaraz miała zbierać się na pociąg. Od razu mówię, nie jest jakaś nieśmiała, nie wyglądała aby była zawstydzona, więc to wyklucza dlaczego nie podziękowała mi jakoś szczególniej. Nawet dzisiaj wyjaśniłem sytuację przyjaciółce i z przykrością stwierdziła, że skoro w żaden sposób (oprócz słownego oczywiście) mi nie podziękowała to nie ma co sobie nią zawracać głowy i trzeba poszukać innej. Taa, fajnie. Tylko gdzie ja inną fajną, wolną dziewczynę znajdę... :/ Czy wy również myślicie, że taki brak reakcji ze strony tej dziewczyny oznacza tyle co "dziękuję za kwiaty, bardzo ładne, ale nie rób sobie nadziei, nic z tego nie będzie"? Proszę o poradę.

Gość gość
:( przykro mi, bo z tego jak piszesz wydajesz się normalnym i fajnym. Ale chyba jest tak, jak to na koniec podsumowałeś. No chyba, że miała jakiś zły dzień i coś innego ja blokowało.

Gość gość
To twoj z****** obowiązek dać kwiatek na Dzień Kobiet

Gość gość
23:29 a twój wypier**aj z takimi tekstami. (ja nie autor, bo on za miły)

Gość gość
Ona ma dużo kolegów :)

Gość gość
Ktoś jeszcze coś doradzi? :/

Gość gość
@up Taa, dzięki. :/

Gość gość
@up Łatwo Ci mówić. Czemu ja muszę ciągle trafiać na nieodpowiednie osoby? Jedna nie wie czego chce i mnie wpędza w friendzone, inna okazuje zupełnie inną osobą niż na początku, a teraz kolejna cię nie chce. Może i sobie narobiłem zbytnio nadziei, ale po prostu mi jest żal, bo to fajna i wartościowa dziewczyna.

Gość gość
Ponawiam temat. :/

Gość gość
Jaką mamy dać poradę?! Przecież to się już stało, co najwyżej można ocenić sytuację.

Gość gość
Radę co w takiej sytuacji powinienem zrobić. Próbować coś jeszcze zdziałać czy lepiej nie bo widać że nie ma sensu?

Gość gość
Za podarowanie kwiatów, to możesz kpa dostać, a nie dostęp do krocza frajerze.

Gość gość
:D

Gość gość
Po pierwsze, wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mężczyzn :) In to również do Ciebie. Złożyła życzenia? Jeśli nie to trochę słabo, ale nic straconego. Może przyzwyczaiła się do składania życzeń we wrześniu, a może nie wie, że dziś jest Dzień Mężczyzn. Zagraj w otwarte karty. Zaproś ją na randkę. Podchody nie mają sensu.