Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jepane bachory i ich bezmózgie matki

Polecane posty

Gość gość

od samego rana darcie ryjów pod oknami,odbijanie piłek o sciany bloków,niszczenie krzewów,coraz gorzej na tym świecie się dzieje,jak ci rodzice toto wychowują? To na pewno nie bedzie pracowało na moja emeryture wiec nie piszcie mi takich argumentów. Poza tym g****o dostaniemy nie emeryture,to tak na marginesie. I nie ja nie byłam takim bachorem,mimo że w latach 80 nie było komórek to nie prowadzilismy z matkami czy dziadkami półgodzinnych rozmów podwórkowo okiennych,po prostu wpajano nam szacunek do innych mieszkańców.

Gość gość
idz już spać stara panno bo koty czekają xD

Gość gość
xD jakaż dorosły skrót,gratuluje. Nie inkubatorze ze wścieklizną macicy,nie pójdę spać bo jestem w pracy,koty nie czekają bo ich nie mam. Mam za to męża i dwoje NORMALNYCH dzieci,nie bachorów.

Gość gość
bachory to zlo, niestety w tym pisowskim .kraju. sterylizacja jest nielegalna i ciezko wyjechac to zalatwic ze wzgledu na brak kasy i glupie formalnosci. Pigulki to utrata zdrowia i urody,(zreszta nie mozna tego dostac w aptece) a prawdopodobienstwo przy prezerwatywach jest duze, pozniej nawet nie mozna wziasc pigulki ani tego usunac. Wnioski sa proste- nikogo nie mozna nawet poznac nie mowiac juz o pokochaniu sie z fajnym facetem tylko cale zycie w domu.