Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Piotras też masz Aspergera?

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Piotras też masz Aspergera?

Ja nic nie mam, ale mam pewne częste trudności społeczne. Tylko są to problemy niezawinione, bo ja się zachowuje niemal perfekcyjnie. A ty masz tak?

Gość 43 cm w bicepsie
No w sumie jak mam delikatne objawy jak takie że muszę doczytać jakis artykuł jak sobie juz to zaplanuje itd. Ale nic takiego co by było widoczne u innych ludzi.Fakt że jestem takim trochę samotnikiem. Ale nawet nasilony zespół Aspergera to nie jest choroba psychiczna.Czesto jest to przydatne gdy ktoś się mocno interesuje okresloną specyficzną rzeczą np programowaniem.To akurat nie ja,bo to był tylki przykład.

Gość 43 cm w bicepsie
Wiem.W końcu wszyscy je tu mamy.Dlatego tutaj jesteśmy, bądźmy szczerzy;)

Ja nie narzekam na życie, że mam złe czy coś. Jest ono wymagające, dokuczliwe i często przykre, ale dostrzegam pozytywy. Czasem warto się zatrzymać. Popatrzeć na przyrodę itp.

Gość 43 cm w bicepsie
No ja nikogo nie namawiam by siedział na forum i nie wychodził z domu.Sam muszę codziennie wyjść na świeże powietrze nawet jak nie mam nic do roboty żeby się dotlenić.

Gość 43 cm w bicepsie
Nie będę tu zdradzał swoich danych personalnych ale ja już dawno po szkole ziomek;)

Gość gość
Obawiam 26-28 lat.

No dobra, rozumiem. Ja nie przez przypadek o roczniki sie pytam, bo mi każdy rocznik z czymś innym sie kojarzy. Nie mów jak masz niekomfortowo sie przez to czuć.

Gość 43 cm w bicepsie
Sama idea takiego forum to właśnie by się uzewnętrzniać jednocześnie będąc anonimowym.Kilka lat jestem od ciebie starszy jeśli to ważne.

Gość 43 cm w bicepsie
Szczerze to mi to po prostu zwisa ile kto ma.Skrajności czyli dziadków czy siedmiolatków tu zapewne nie ma.Większość to osoby w "średnim" wieku ,już pokolenie internetowe.