Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką trzeba być kretynką aby popierać przyjmowanie imigrantów?

Polecane posty

Gość gość

Pisałem Wam niedawno że siedzę biurko w biurko z pewną kodziarą. Teraz jak się dowiedziała o wyborze Tuska to powiedziała z zadowoleniem cos takiego "no wreszcie zaczniemy przyjmować uchodźców i przestaniemy być nietolerancyjnym krajem". Ludzie, tej tępaczce można podawać setki przykładów co imigranci arabscy wyprawiają na zachodzie, a ona i tak swoje. Beton! Zaślepiony beton! Choćby ją jeden islamuch gwałcił, a drugi podrzynał gardło to i tak będzie ich popierać. Nie rozumiem tego :O

Gość gość
pokaż jej fotke, tylko nie mów ze nie masz bo masz na pewno... fejsbuk, instagram, goldenline, linkedin albo zrób z ukrycia jesli nie pokazesz jej fotki to bedzie oznaczalo ze ten temat to 100% prowokacja

Gość gość
ona liczy nato ze w koncu ktos ja wydyma:-D :-P

Gość gość
Jak już będzie to samo dziadostwo co w Szwecji,Niemczech,Francji itd to stracimy jeden z niewielu powodów by u nas mieszkać:o

Gość gość
Rescator cały czas słyszymy od Niemców coś podobnego. Jak Rosja pzrestała od nas (czyli od Unii) przyjmować jabłka to co zrobiła Merkel? Nic. Po wielu miesiącach zwłoki wystękała, że Rosja nie powinna dyskryminować Polski i to wszystko. W międzyczasie trwały rozmowy o przeprowadzeniu rurociągu na dnie Bałtyku z pominięciem Polski. Niemcy nigdy nam nie sprzyjali i nie pomagali więc nie rozumiem dlaczego my mamy im pomagać i to jeszcze w kwestii tak głupiej jak przyjęcie na swoje terytorium bandy gwałcicieli i terrorystów.

Gość prawictwo pospolite 114
Ja nie mam uprzedzeń do imigrantów.. Dlatego , ze wiem iż i tak uciekliby z Polski w szybkim tempie.. Przy kazdej mozliwej okazji

Gość gość
Jestem lewakiem, ale twoja znajoma rzeczywiscie ma cos z glowa, albo z c*pka, bo lubi z ciapatymi a nie chce sie jej jezdzic do Egiptu oczko.gif . Natomiast nietolerancja w tym kraju, przejawiajaca w narzucaniu innym swoich zbobonow, typu wiara, ze nawet parominutowy zarodek jest "dzieckiem" to inna sprawa. A co do imigrantow, to od dawna ich nikt tu nie "zaprasza", a oni mimo to przyplywaja i nie ma pomyslu co z nimi zrobic. No chyba, ze powiemy, to nie nasz problem, my nikogo nie wpuscimy, niech sie martwia Niemcy. Ale wtedy w innych okolicznosciach mozemy tez uslyszec cos podobnego. X Najzabawniejsze że my tych uchodźców nachodzcow cały czas przyjmujemy,jeśli oczywiście złożą wniosek azylowy na terenie naszego kraju.Na razie nie przyjmujemy tylko tych kontyngentów z innych krajów UE. Są zapraszani bo kazdy kto zlozy wniosek o azyl dostaje suty zasiłek i tak dalej.Póki co to nie nasz problem ,ale że żyjemy w Europie a nie na wyspie to na pewno prędzej czy później zacznie nas dotyczyć.A co do innych okoliczności to i tak uslyszymy cos podobnego jesli to będzie w interesie władz niemieckich.Tutaj nie ma sentymentów.

Gość gość
No i wyszło Szydło z worka: Francois Hollande,prezydent Francji z kilkuprocentowym poparciem: "Wy macie zasady, my mamy fundusze strukturalne".Tak samo jak Polska miała niepodległość;a ZSRR miał fundusze militarne.

Gość gość
10:12 gdyby dostawali niemiecki zasiłek to nie uciekliby z Polski.Zarejestrowani w Niemczech ,a mieszkający w Polsce.Patologia;ale czy niemożliwa?

Gość gość
A co jest złego w tożsamości lub korzeniach,Te posiada każdy człowiek.A jak się tego wyrzeka i chce byc obywatelem świata to staje się taką bezksztaltną masą,którą władza i idelodzy może dowolnie formować.Czyli -Głupi leming ,niewolnik i nic więcej.

Gość gość
niestety kretynek popierających ciapatych jest sporo, dlatego to tałatajstwo tysiącami pałęta się po Warszawie, ba te zdziry kleją się do poniektórych, a nawet mają dziecko, ale wtedy czar pryska, bo widzę te pary jak Ona smutna i przygnębiona z dzieciakiem, On jeżeli jeszcze nie wybył po uzyskaniu karty pobytu, to stara się trzymać kobietę chamsko i butnie.

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to, ze dyskusja wokol uchodzcow arabskich a w Polsce mamy ich co kot naplakal, podczas gdy w tym samym czasie dziennie przyjmuja tysiace ukraincow. Pytal sie nas o to ktos? Nie! Islamizacja to wymyslona zaslona dymna, ktora nam nie grozi. Ukrainizacja juz tak!

Gość gość
Jesli tak rzeczywiscie jest, to miejcie pretensje do rzadu PiS a nie do lewakow. X Mnie tylko wkurza to piertololo "Polacy nie przyjmują nachodzców bla bla".Otóż przyjmujemy cały czas,mimo że koło naszych granic nie ma żadnego konfliktu zbrojnego paradoksalnie. Znowu dzisiaj czytałem o tym że w Polsce ludzie umieraja w męczarniach bo "nie opłaca się ich leczyć".Sorry ale jeśli nie mamy pieniędzy na leczenie ludzi śmiertelnie chorych w Polsce to tym bardziej nie powinniśmy mieć na uśmiechniętych bysiów ze smartfonikami i napuchniętymi jajami z Pakistanów czy innych Tunezji.

Gość gość
@ gość dziś Najsmieszniejsze jest to, ze dyskusja wokol uchodzcow arabskich a w Polsce mamy ich co kot naplakal, x Jest ich w chuj! Wchodzę do którejkolwiek galerii i zawsze kręcą się ciapaci a w kawiarni siedzą te ich ciapate wywłoki z okręconym czadorem łbem. Aż rzucają się w oczy. Najgorsze są małe ciapate bachorki. Wyciągniesz portfel przy kasie a natychmiast zjawia się obok mały muzułmanek.

Gość gość
A niech sobie posiada co chce. Tylko niech sie nie dziwi, ze dla innych wazniejsze sa inne sprawy. Na przyklad wolnosc, czy prozaiczne miejsca pracy. X Tylko,że jedno nie wyklucza drugiego.No i jak definiujesz wolność.Nieograniczona wolność bez nieograniczonych środków finansowych i tak nie istnieje.Taki przykład-Niby mam prawo polecieć na Księżyc,ale jak nie będę miał paru ładnych milionów by posmarować agencji kosmicznej to z podróży lipa.Bez dobrobytu wolność nie istnieje.I czy w ogóle istnieje nieograniczona wolność i jak zdefiniujemy w ogóle wolność? X A jak się tego wyrzeka i chce byc obywatelem świata to staje się taką bezksztaltną masą,..<< Ty wierzysz w cos takiego, ale innym nie jest dana laska takiej wiar X Każdy w coś wierzy;jak nie ma boga to pojawia się choćby kult jednostki.

Gość gość
Jak chcesz zeby ceny wzrosły a płace zmalały....

Gość gość
potwierdzam, w galeriach handlowych ciapactwa jest pełno, w Warszawie są już gangi młodocianych ciapatych idą szpalerem i trzeba się przed nimi usuwać, jest coraz gorzej z nachodźcami.

Gość gość
Byl kiedys taki bardzo prawicowy polityk, ktory powiedzial, ze niewazne czy Polska bedzie biedna czy bogata, nowoczesna czy zacofana, byle byla katolicka. I cos mi sie mocno zdaje, ze ten punkt widzenia obowiazuje w kregach prawikow i probuja go narzucic reszcie swiata. X Nie jestem osobą religijną.Jestem zdania,że to kultura i religia mają być narzędziem przydatnym społeczeństwu,a nie na odwrót.Teologiczne bla bla mnie mało obchodzi. .No i jak definiujesz wolność.<< Jako mozliwosc robienia tego, co sie chce robic. Oczywiscie, ze nie jest mozliwa wolnosc nieograniczona, ale mozna sie pozbyc glupich ograniczen, wynikajacych z jakiegos zabobonu. X Jakich zabobonów?Społeczeństwo nie jest idealne,ale na pewno nie jestem ciemne jak np jeszcze w 19 wieku.I czy ideologiczne zabobony np neomarksistowskie bajki o dobrobycie bez pracy czy to że płeć nie ma związku z biologią nie są zabobonami? X ..Każdy w coś wierzy;jak nie ma boga to pojawia się choćby kult jednostki. <, Albo chocby wiara tylko w wolnosc, rownosc, braterstwo! X Chodziło mi o to że nawet gdy społeczeństwo wyrzeka się religii to dziwnym trafem zawsze znajduje sobie zastępstwo. NP KULT JEDNOSTKI w Związku Radzieckim.To samo na polu indywidualnym,można śmiać się z klechów jednocześnie świecie wierząc we wszystko co powie profesor humanista na uczelni,świecki szaman:D

Gość gość
popierają bo nie znają islamu a w europie myślą by pozwolić muzułmanom gwałcić kobiety chca wprowadzić szariat szariatu gwałt to cudzołóstwo(Bukhari 72:715) Kobieta podeszła do Proroka błagając, żeby ten nakazał jej mężowi przestać ją bić. Jej skóra była pokryta sińcami, była bardziej zielona niż szata, którą miała na sobie. Mahomet nie potępił jej meża, ale nakazał jej powrót do niego i poddanie się jego seksualnej chuci.’

Gość gość
Według prawa islamskiego, gwałt na muzułmance jest nielegalny, jednak nie obejmuje to nie-muzułmanki, Australijski Szejk Feiz powiedział: ‘Nikt nie ponosi za to winy prócz jej samej. Pokazała swoje piękno światu, prowokując mężczyznę i jego instynkt.’ Nie istnieje też coś takiego jak gwałt w małżeństwie, nawet jeśli mąż może pobić żonę, żeby mu się przyporządkowała. Kolejna fatwa przypomina kobiecie, że ‘nie ma prawa opierać się mężowi, tylko odpowiadać na jego żądanie za każdym razem’. Podparte jest to wersetem koranicznym: (2:223)Wasze żony są dla was polem do zaorania, korzystajcie więc z nich, kiedy tylko chcecie i jak chcecie.

Gość gość
taqiyya (religijne kłamstwo mające na celu ochronę/promocję islamu wśród niewiernych). Apologetycy islamscy często oskarżają swoich oponentów o wyrywanie wersetów i hadisów z kontekstu, jednocześnie samemu się tego dopuszczając. Jako przykład można podać hadis, który mówi: ‘Poszukiwanie wiedzy jest powinnością każdego wyznawcy islamu, mężczyzny i kobiety’. Cytuje się go w celu udowodnienia, że kobiety mają dostęp do edukacji tak jak mężczyźni. Hadis odnosi się jednak do wiedzy religijnej, ponieważ każdy muzułmanin jest zobowiązany zaznajomić się z prawami Allaha.

Gość gość
List do Galatów 3:28, który mówi o duchowej równości kobiet i mężczyzn przed Bogiem. Obie płcie są równe duchowo i mają równe szanse zbawienia, jednak w życiu doczesnym to mężczyzna przewodzi w rodzinie i w Kościele. Biblia nie odmawia kobiecie praw w ustawodawstwie, towarzystwie, miejscu pracy i w szkole. Podczas egipskiego talk-show, islamski kleryk skrytykował chrześcijaństwo mówiąc: ‘religia chrześcijańska nie widzi różnic między kobietą a mężczyzną, ale przyznaje im pełną równość. Nadaje im równą część dziedziczonego spadku, a także zakazuje rozwodu i poligamii.’ Dodał też, że taka postawa ‘godzi w islam’.

Gość gość
Jeśli chodzi o gwałt to jest fatwa, która mówi wyraźnie, że musi być czterech świadków (muzułmanów). Muszą to być naoczni świadkowie, którzy widzieli penisa w waginie. Przepraszam za dosłowność, ale tak to jest określone.Inny proceder to „małżeństwa tymczasowe” ustanowione przez „proroka”. Nosi to nazwę mutah lub misyar. W zasadzie jest to prostytucja. Ale ma to też bardziej mroczne oblicze. Jest to bowiem niekiedy zalegalizowany gwałt (w przypadku kobiet „niewiernych”). Dotyczy to również małych dziewczynek

Gość gość
Po pierwsze ci tzw. uchodzcy nie uciekają przed wojną, zobaczcie ilu pochodzi naprawdę z syrii. Po drugie matek z dziećmi to jest mały promil, a stacje TV które lansują ideologię multi-kulti zawsze szukają tych pojedyńczych przypadków kobiet, nie szkodzi że za nimi jest morze młodych męźczyzn. Najgorsi są ci z erytrei, ogólnie z czarnego lądu. Ci ludzie nigdy się nie zasymilują, nigdy nie będą przestrzegać prawa. Nie wiem na co liczy Merkel. Może "pogwałcą sobie troszkę białe kobiety, a te dzieci które się ewentualnie urodzą już jakoś się wychowa"?

Gość gość
Wy sie debile boicie muzulmanow, ktorza siedza cicho jak myszy pod miotla. Oni sie boja Polakow bo wiedza jakie sa tu nastroje, jaki rzad i jakie prawo. Ukraincy moga wam zrobic o wiele wiecej. Wykonczyc moralnie, kulturowo i ekonomicznie. Zabrac prace chocby.

Gość gość
co wykluje się z jajka kurzego kurczak a jeżeli rozbijemy te jajko przed wykluciem to nie będzie kurczaka czyli jak to nazwać przerwanie życia etapu zabójstwo aborcja kurczaka zwał jak zwał ale juz nie będzie kurczaka ani niemowlaka Biorąc za punkt wyjścia okres rozwojowy możemy wyróżnić takie działy psychologii rozwoju człowieka jak np.: > psychologia prenatalna > psychologia rozwojowa niemowlęctwa i wczesnego dzieciństwa > psychologia rozwoju dziecka > psychologia rozwoju młodzieży > psychologia rozwoju człowieka dorosłego > psychologia rozwojowa starzenia się i starości

Gość gość
nawet psychologi wie ze dziecko w brzuchu czyje i wie ze jest niechciane to potem rzutuje na całe życie http://www.pro-life.pl/

Gość gość
ale czy zarodek to już nie "życie"? Nie ma układu nerwowego, wykształconego mózgu i świadomości, ale...to nadal życie. Zresztą według mnie to kwestia sumienia każdego człowieka i od tego powinno głównie zależeć. Z drugiej strony przeraża mnie wizja, że aborcja może być traktowana na równi z każdym innym zabiegiem, a że mam dobrą wyobraźnie.. to już to widzę 'wiesz idę sobię na aborcje o 16h za rogiem"..."aha, ok to spoko". Myślę, że to ideał wielu lewaków i "postępowców". Mi nie bardzo się to podoba.