Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się przeprowadzić moją dziewczynę do domu, czy jestem złym człowiekiem?

Polecane posty

Gość gość

Kocham ją i naprawdę mi na niej zależy. Fajnie spędzamy razem czas po mimo różnicy wieku. Tylko jest jeden problem, Ona jest po prostu mało bystra wręcz głupia, nie mówię tego obrazliwie :( czasami zaskakuje mnie jej brak wiedzy takiej ogólnej np jedziemy na parking podziemny a ona nie wie co to jest Lpg, to tylko taki przykład bo co chwilę coś wypali podobnego....... Boję się, że jak zabiorę ją do domu to będzie katastrofa.

Gość gość
A czy musi?

Gość gość
A co masz 15 latkę?:)

Gość gość
hmm to zależy jaką masz rodzinę..ja bym się np. bała jakiegokolwiek chłopaka przyprowadzić do babci bo wiem, jak ona wszystkich surowo i złośliwie ocenia i obgaduje..np. każdą dziewczynę kuzyna tak obgadywała, że a to brzydka, a to głupia itp... ale jeśli masz życzliwych rodziców nie powinno być problemu :) Sama jestem jak Twoja dziewczyna niestety..

Gość gość
No dziwny jesteś, skoro się jej wstydzisz. Czyli jak jesteście sami, to odpowiada ci taka głuptaska, ale przed ludźmi to ci wstyd za nią, a wiesz co? Sam za siebie powinieneś sie wstydzić.

Gość gość
Taa, z pewnością rodzice z uśmiechem zaakceptują fakt, że wnuki będzie im rodzić tępa strzała :D Swoją drogą, zdajesz sobie autorze sprawę, że udowodniono naukowo, ze inteligencja jest dziedziczona po matce? I jestes pewny, ze nie mylisz miłosci z sygnałami wysyłanymi przez swojego penisa? Nie wiem jak można kochac kogos, o kim myslimi, że jest tępawy. Przeciez to najbardziej odrzucająca cecha ludzka. Czy moze jestes jakims byłym pravikiem z kompleksami, który wreszcie poznal jakąkolwiek, pierwszą lepszą panne i się jej kurczowo trzyma?

Gość gość
dla każdego co innego jest odrzucające..mnie bardziej odrzuca złośliwość i chamstwo :O

Gość zara121
Chyba wiecznie nie da się jej ukrywać. Jeśli kochasz ją to pewnie masz też wobec niej jakieś plany więc wczesniej czy później musisz ją rodzicom przedstawić. Niektórzy tak mają ,że żyją w oderwaniu od rzeczywistości i nie wiedzą nic o zwykłych rzeczach,ale to jeszcze nie powód do wstydu. Jeśli nie ma własnego samochodu i jak się domyślam jest dość młoda to może nie wiedzieć co to jest LPG.

Gość gość
No ale chyba piosenkę Audi w lPG słyszała to chyba powinna sama drążyć temat....:d

a co to LPG? a wiesz co to PMS, albo CC, albo chocby co to serum? Skoro pyta znaczy chce wiedziec . gorzej jakby udawała ze wie o co chodzi:P