Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego PIS tak bardzo gnębi kobiety , Polki ??

Polecane posty

Gość gość
Za czasow PO tabletki poronne byly na recepte I bylo ok, niedawno za spawka Makreli ktora rzadzi CALA UE wproadzili bez recepty bo chca zeby mlode bez zadnej kontroli to lykaly a potem byly bezplodne jak Niemry, ktore juz sa na wymarciu. Nie dajcie sie Polacy lewactwu !

Gość gość
Taa wspiera rodziny, bo co , bo rzucil ci ochlap 500 zl to juz im stopy lizesz tak ? A jak urodzisz zdeformowane dziecko to ci nawet zaplaca ze po bozemu postapilas. Cos wspaniałego

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna być przeciwnym aborcji. Nie chcesz, to jej nie rob. Ale do sumienia innych kobiet sie nie wtracaj. Czy to tak trudno zrozumiec ?

Gość gość
tabletka PO nie jest tabletka poronna! zanim otworzysz paszcze dowiedz sie o czym w ogole mowisz.

Gość gość
Dziewczyny PiSdy wyjadą niedlugo na taczkach, bo do wyborów nie dotrwają. Niech sobie katoliki pobożne pojojczą jeszcze :D tyle ich :D

Gość gość
Jan III Sobieski I inni nasi przodkowie w grobach sie przewracaja jak widza ze gina podstawowe wartosci za ktore walczyli,a moj dziadek ktory ma 95 lat I nadal pamieta swietnie co szwaby nam zrobily mowi tak " wnuk czlowieka ktory sluzyl w Wertmahcie reprezentuje nasze interesy w Ue?!! ,chyba swoich szwabskich przodkow ale nie prawdziwych Polakow" Robcie dalej to co na tym wspanialym zachodzie jest modne, wyskrobujcie dzieci z "wpadki", bierzcie hormony, badzcie wolne ,ale nie mowcie potem ze muslimy Itp.lamia wasze prawa jak kaza wam w burkach chodzic.

Gość gość
"gość dziś Za czasow PO tabletki poronne byly na recepte I bylo ok, " Sad wzięłaś teorie ze to tabletki poronne? ty wiesz co to jest tabletka poronna? takie sa zakaże w Polsce i nie kupisz jej nawet na receptę .

Gość gość
Taa nagle dzieci wykrobujemy. Dowiedz sie, jak bylo kiedys, a potem gadaj bzdury. Chocby w latach 80 tych aborcja byla na porzadku dziennym.

Gość gość
A wczesniej fabrykantki aniolkow pomagaly kobietom z niechcianymi ciazami, kobiety wiedzialy jak spedzac plody. radzily sobie z tym zawsze, tak bylo jest i bedzie, czy tego chcecie czy nie. To ze cos sie dzieje w podziemiu , nie znaczy ze problemu nie ma. A aborcja nie jest wymyslem dzisiejszych czasów.

Gość gość
gość dziś wiesz ze jeszcze 30 lat temu aborcja w Polsce byla legalna ? kobiety skrobały sie wtedy na potęgę . Chcesz kogoś nawracać to nawracaj baby 50+ . Bo w przeciwieństwie do młodych kobiet tamte maja nie jedna aborcje na sumieniu .

Gość gość
tak, moja macica moja sprawa ale twoje drzewo, moj tlen, nie rusz go bo zabijasz wieworki i ptaszki

Gość gość
" A aborcja nie jest wymyslem dzisiejszych czasów." Dokladnie . Moja babcia opowiadała jak kobiety same próbowały pozbyć sie ciazy . Babcia mojego meza w 5 ciazy skalała z szopy . Tak bardzo chciała poronić bo miała juz dosyć 4 dzieci.

Gość gość
hahaha przeciez tylko patologia w tych czasach nigdy nie slyszala o antykoncepcji. Aborcji dokonuja nie wyzwolone kobiety tylko tepe dzidy ktore ciagle zaliczaja ups wpadke, bo "hellol z seksu sa dzieci?? Ojej nie wiedzialam taka jestem madra feministka I pojde teraz na marsz I bede krzyczec " ups I did it again. Nie uzylam mozgu bo jestem przeciena pis I wohole to kosciol mnie ogranicza I eeee dosc dyktatury kobiet!" buhaha

Gość gość
"Aborcji dokonuja nie wyzwolone kobiety tylko tepe dzidy ktore ciagle zaliczaja ups wpadke, bo "hellol z seksu sa dzieci??" No i co ciebie to obchodzi ? Nie umie sie zabezpieczyć ? Chce sie skrobac ? No i jej sprawa ! Nie moja ani twoja. Zajmijcie sie swoimi d****i, a nie tak bardzo was czyjes interesuja. Albo idz do kosciola, tam moze ochloniesz.

Gość gość
Patoli raczej na aborcje nie stac. Rodza za to jak kroliki, by brac pincet.

Gość gość
E tam koscol, wole lazic po ulicach I sie drzec ze mam fajna wyzwolona macice, I ze lubie skrobanki a kocvol jest brzydki bo ma zasady moralne.

Gość gość
A tak na serio mam w d....to co robicie I jakie macie poglady, ale nie robcie maniany ze lamane sa nasze prawa bo robicie nam wioche na cala Europe.moja kolezanka ktora mieszka w Londynie ostatnio zostala napadtoeana przez arabudow w autobusie, Wy nie macie pojecia jak w Polsce jest dobrze.

Gość gość
Moze ty potrzebujesz pedofila w kiecce, zeby ci mowil co masz robic, bo wlasnego rozumu i sumienia nie masz. Ja umiem myslec i decydowac samodzielnie. Na zadnym marszu nie bylam i aborcji tez nie dokonalam i tego nie zrobię, bo to niezgodne z moim sumieniem. Ale moim, a nie czyimś. Nie mam zamiaru komuś innemu mowic, jak ma żyć.

Gość gość
pigulka po nie musi być zazyta jak tylko skończysz stosunek :O masz na to 24h. W pracy jest coś takiego jak urlop na żądanie i są prywatne gabinety czynne w dogodnych godzinach. A guma nie pęka co tydzień więc nie tragizuj bo to naprawdę w porównaniu DO WAŻNYCH kwestii w których rząd pozbawia nas prawa głosu to jest nic! dla mnie to temat zastępczy żeby np po cichu przepchnac regulacje o powiększeniu stolicy...

Gość gość
18.29 kobieta ma brac urlop na zadanie zeby isc do gin po recepte tabl po? PO CO? nie utrudniajmy zycia innym. Tabletka "po" powinna byc do wykupienia bez recepty. Sa gorsze leki ktore mozna kupić bez recepty i nikt nie robi z tego afery.

Gość gość
Ty pytasz na poważnie czy to żarty jakieś? PiS gnębi kobiety??? Lecz się!

Gość zuel
do 17:57>>> nikt nie lubi skrobanek, ale czasem komus sie przydarzy niespodziewana sytuacja, ze trzeba skorzystac z tego awaryjnego wyjscia. dlatego awaryjne wyjscie musi byc dostepne. a jeszcze bardziej dostepna i rozpowszechniana, szczegolnie wsrod mlodziezy, antykoncepcja.

Gość gość
Oczywiscie , niech baby chodza po recepty i blokuja miejsce tym co naprawde potrzebuja wizyty.

Gość gość
to może niech i tabletki anty będą bez recepty? to jest to samo. czemu tu się nie pultacie? I jakim potrzebującym zajmą kolejkę? skoro pójdą prywatnie?

Gość gość
Nie to nie jest to samo. A co ci to przeszkadza, ze mozna dostac ta tabletke bez recepty ? Ktos ci kaze ja brac ? Nie, to jaki masz problem ?

Gość gość
Won od PISu

Gość ojtammmmmmmmm
gość dziś Co Ci tak przeszkadza ta tabletek " po" bez recepty ? Zmusza cie ktoś do brania ? NIE Niektóre zachowujecie sie jak histeryczki. Nikt nikogo nie zmusza do aborcji czy brania tabletek "po" .

Gość gość
Wczoraj na forum Rady Europy dyskutowano o raporcie, który zaleca wprowadzenie szariatu, czyli prawa islamskiego do porządku prawnego państw członkowskich Radzie Europy.Chichot historii. W Dzień Kobiet “European Council” czyli Rada Europy dyskutuje wprowadzenie szariatu czyli prawa okreslające kobiety jako istoty drugiej kategorii ( Council of Europe discussing Sharia Law in Europe https://www.youtube.com/watch?v=3ubaPKQOdGc .... Published on Mar 8, 2017 Council of Europe discussing Sharia Law in Europe. ) . A feministyczny rynsztok pluje na kraj gdzie kobiety całuje się w ręke, gdzie owieta się im drzwi i gdzie jest najniższy w Europie wskaznik przestepczości wobec kobiet.