Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matuesz456

jak się odezwac do byłej

Polecane posty

Witam, byłem kiedys z pewną dziewczyną, spotykalismy sie najpierw okolo pół roku następnie zostalismy razem na kilka miesięcy ale z kilku przyczyn zerwalismy ze sobą, po kilku tygodniach po małych sprzeczkach w sumie zostalismy jednak znajomynmi i dobrze nam sie dogadywalo z tym ze mi na niej w dalszym ciągu na niej zalezalo jakos szczególnie tego nie okazywalem z czasem kontakt nam sie zacząl psuć, ona miala malo czsu praca, szkola te sprawy i w koncu zerwalem z nią kontakt do zera, bez zadnych kłotni ani nic poprostu przestalismy sie odzywac. Po 3 miesiącach od tamtej pory zauwazylem ze za nią tęsknie ale tyko w sposób kolezensko przyjacielski i moje pytanie jak tutaj delikatnie przywrócic z nią kontakt ;)

Gość gość
jak przywrócić kontakt? po prostu do niej napisz lub zadzwoń, jak Ci wygodniej :D chyba innej opcji nie ma nie? :D napisz i zapytaj po prostu co u niej słychać, żadnej filozfii wiekszej w tym nie widze

no niby proste tylko sie troche obawaim zeby tego jakos negatywnie nie odebrala, typu ze przez 3 miesiące zero kontaktu a teraz nagle napisze miło ze niby nic sie nie stało ;/