Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda wizyta u prostytutki

Polecane posty

Gość gość
20:18 Wyjdź.bo Pekam ze śmiechu, albo w sumie zostań to się posmieje jak się fajnie burzysz jakby to ciebie dotyczyło

Gość gość
20:18 Czemu się tak denerwujesz jakbym to ciebie miał zamiar zdradzić? Moja żona podejrzewam żeby się tak nie przejęła jak ty, tym.bardziej że nie byłem tylko.MAM ZAMIAR pójść.

Gość gość
spodobała sie , ale szukasz o niej opinii na forum o kupie hahaha czyli cie nie stać zeby przepuścić 200 zł od tak :D

Gość gość
Tania dziwa za 200 zł a on jeszcze szuka zachwytów nad nią hahaha Za 200 zł to sie bedziesz cieszył jak nie bedzie miała kuutasa

Gość gość
Najwięcej jest ogłoszeń dziewczyn do 300 zł a to majątek nie jest nie oszukujmy sie. Idę do tej co będzie, napiszę wam wrażenia ;)

Gość gość
Panowie, chciałbym zapytać o Wasze sugestie dotyczące problemów w branży erotycznej. Jeden ze znanych, to brak odwagi przed wizytą u prosytutki - jakie są źródła Waszych obaw? Obawa czy Pani będzie zgodna ze zdjęciem dotyczy pewnie tych doświadczonych? A może problem to brak rekomendacji? Albo obawa że wyda się kto skorzystał? Zbieram takie opinie - całkowicie anonimowe - dla projektu strony internetowej, która wyleczy branżę z kilku problemów. Proszę, podzielcie się zdaniem, co uważacie za problem z wizytą u prostytutki i co Was zniechęca, co stanowi problem, barierę. Nawet te wstydliwe kwestie nie będą wstydliwe w tym miejscu. Pozdrawiam!

Gość gxyz
Jesteście wszyscy odpowiadający p******i

Gość gość
sodoma i gomora .Tacy nie powinni nigdy normalnej kobiety dotykać.

Gość Anka

Poczytajcie sobie Nieudacznik i o sobie na forum co ka piszą forum nazywa się anty Garsoniera lub www.ryanair.com pl tam się otwiera strona forum dla pań które tak pracują poczytajcie sobie ha ha ha Jeżeli wam się uda zalogować śmierdziuchy

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 10.03.2017 o 20:28, Gość gość napisał:

W moim odczuciu Sex z prostytutkami to nie zdrada. Ich nie interesuje Co.ja robię jak.od nich wyjdę, nie wydzqaniaja nie piszą nie płaczą. Przychodzę.place robię swoje wychodzę. Ale.mam coś nowego.

lewacka gadka, którą zasponsorowali ci żydzi, kłamcy.