Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans

Polecane posty

Gość gość

Witam Powiem parę słów bo sam nie wierzyłem w to że kiedykolwiek to napiszę.Jestem mężczyzną przystojnym i nieprzeciętnej urody podobam się kobietom wiek średni lat mam żonę i dzieci małżeństwo z długim stażem wzorowe niczego nie brakuje zaznaczam jest dobrze nigdy żony nie zdradziłem i nigdy nawet o tym nie myślałem ! Piszę to do tych wszystkich którzy to przeżywali i przeżywają i będą przeżywać ! A więc tak praca - koleżanka z pracy mężatka lat średni,dzieci itd wszystko poukładane zadowolona z życia rodzinnego i co ? Początek - poprosiła mnie o pomoc w projekcie bo sama nie dała rady tego zrobić praca przy komputerze .Mijały dni w pracy ale codziennie coś było do zrobienia bo dużo tego było a ja nie mogłem całe 8 godzin z nią pracować więc przeciągało się to . I powiem tak na początku nic nie czułem ale po 1 miesiącu zacząłem się zastanawiać dlaczego myśli o niej mnie prześladują -niepokój wewnętrzny że robię coś źle ale przerwać tej pracy nie mogłem więc ciągało się dalej .Wrzesień już czułem że niestety do tej osoby mnie coś ciągnie i jej do mnie za dużo nam wychodzi dobrych spraw i za dobrze się dogadujemy to nie było zwykłe ale niezwykłe i tu zaczął się myślę problem dlaczego tak się rozumiemy przecież jesteśmy sobie obcy a czasami z sytuacji niezależnych od nas wychodziło tak jakbyśmy to wspólnie coś uzgadniali to jest okropne. I tak dzisiaj mamy marzec i wiecie co jest tragicznie !!! Nie spotykamy się po pracy nigdy nie rozmawialiśmy o rzeczach nie związanych z pracą tylko praca ,wszyscy dookoła nie mogą w to uwierzyć że spędzamy tyle czasu razem i nic sobie nie mówimy ale tak właśnie jest.Tragizm jest w tym iż wiemy oboje i to czujemy że jesteśmy zakochani w sobie po uszy ale to nie moralne to nie wypada itd ... Tak trwa to 10 miesięcy i nigdy ani słowa o uczuciach między nami ani jakiejkolwiek formy fizycznej !!! Powiecie to co jest nie tak - to mówię nie tak jest to że zakochać się w innej osobie (mężatka)jest to nie przyjemność ale tragedia czuję się beznadziejnie to jest najgorsza kara jaką człowiek na ziemi może dostać oprócz choroby i śmierci.Nigdy nie zdawałem sobie sprawy że tak można cierpieć uwierzcie nic nie możecie zrobić bo zdajecie sobie sprawę co by było ale też jesteście jak zakłóci w kajdany i nic nie możecie zrobić.Żeby to było chociaż zauroczenie ,pożądanie seksualne itd to da się przeżyć ale zakochać się w ten sposób to jest tragedia. Chciałbym ostrzec wszystkich że będziecie cierpieć wewnętrznie tak jak ja teraz i prosić Boga aby coś zrobił ale niestety to jest kara od Boga za co ? sam nie wiem chyba za nasze grzechy bo innego wytłumaczenia nie ma. Tak nie wierzycie w to co piszę ale ci co to przeszli to wiedzą jak to jest a ci co nie wierzą niech uwierzą bo ta strzała AMORA to jest strzała nie ze słodkością tylko z goryczą ! Stan mój obecny ,jestem w domu czy ona też a myśli nasze są poza domem ! Widzimy swoje dzieci a myślimy co tam u niej niego co robi.Oboje o tym wiemy bo poza pracą w razie potrzeby czasami piszemy do siebie ale to też dotyczy pracy ale poczta jest codziennie sprawdzana to wiemy oboje ! Nie wiem jak się to skończy ale nie chodzi mi w ogóle o sex to jest miłość do szaleństwa z naszej strony tylko czekam i wierzę że to minie i przerodzi się normalną koleżankę. Nie róbcie tak .....

Gość gość
P********z jak potluczony

Gość gość
Milosc do szaleństwa hahahah huj ci szaleje w gaciach , natura wzywa , czas pobzykac , bzyknij ja to napięcie minie. Samo zycie facet , kszdy bzyka

Gość gość
Kazdy przechodzi to co ty, kazdy predzej czy pozniej zauroczy sie w kolezance koledze itp zadna nowość

Gość gość
Burek fak mi hard !

Gość gość
zdrajca

Gość gość
Rozwiedz sie i ozen z kolezanka . A pozniej jeszcze z inna i tak w kolko. Zawsze u sąsiada trawa zielensza co nie

Gość gość
Wydaję się że odpowiedzi piszą sami panowie dziwne że na takim portalu siedzą jestem kobietą i rozumię co czujesz - powodzenia przejdzie

Gość gość
Zawsze przechodzi :) Zawsze z obcymi lepiej die dogadujemy niz z zona. Milosc nie istnieje taka jaka bys chcial. Przechodzisz poped płciowy, zwal pare razy konia by ulzylo

Gość gość
Prowo baba napisala a wy lykacie jak pelikany, nawet nie odpisuje

Gość Ewa123423
Widać same samce tu piszą i o d***e tylko myślą jak rasowe samce ! Gdzie te kobiety sama przeżyłam to samo i powiem tak to jest koniec spokojnego życia dręczy to mnie do dzisiaj