Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina®

Dlaczego spotykam tak czesto straszne mameje?:D

Polecane posty

Gość Pęd Sosny
Jestem zdania, że literki mniej lub bardziej odzwierciedlają charakter. Można kłamać, można ściemniać, można to robić długo, dłużej, jednak w końcu każdy ściąga maskę i staje się sobą. Potem, czasami, wirtualnie, dochodzi do intymności i w pełni to rozumiem. :) Ale żeby tak od razu? Z kimś kogo się nie poznało? Z Cyniciem? Z Kotarbą? Ze Zbereźnikiem? :D Nie osądzam. :classic_cool:

Gość gość1886żm
nie zagladaj Ance do majtek,nie o niej byl temat;) pilnuj swoich;)

Pęd Sosny dziś Nie mieszaj zbereznika prosze, bo on to calkiem cos innego i dobrze o tym wiesz. Dobranoc, mam nadzieje ze poprawiles sobie nastroj moim kosztem.:)

Gość gość
Evil ty miałes cybera z viki ???

Gość Pęd Sosny
gość dziś Nie miał, ale kłamał, że miał - i w to głupi, uwierzyłem. :classic_cool:

Gość gość
Ina to co wiemy o tobie to źe jesteś warta mniej niź 0. Wniosek po Twych postach.

Gość gość
ciągnie pytania dot. Anii przez 2 str wiec cos do niej musi miec:D:D:D:D

Gość gość1886żm
Pęd Sosny dziś gość dziś Nie miał, ale kłamał, że miał - i w to głupi, uwierzyłem. cool.gif XX XX nie trzeba pisac patrz swojej pee|ssdy kolezanko na przyszlosc;)

Gość gość
Każdy z nich chce zasadzić jej bolca bo widzą,że jest easy... Od to cała filozofia

Gość Pęd Sosny
ina® dziś Nie będę. :) I wzajemnie, mam nadzieję. :)

Gość gość
Może ktos wytlumaczyc , dlaczego dopiertolila sie do Any :):)?? oprocz grasujacego moon-a w tym temacie nie widzę nic innego wspólnego z Nia :).

Gość Pęd Sosny
"Vikernes podobno mu jeczala i mowila ze jest mokra.oczko.gif" O to ci chodzi? Ja też nie wiem... Pewnie jakieś info od zbereźnika. To mógł być zapent, a nie cynic. ;)

Gość gość
chciała sie wybielic,pokazac ze Anula ,,nie lepsza" byla ale nie pykło;) ale co ma dalej Anula z tym tematem wspolnego,po co Ją tu wmieszala i przez 2 strony piła do Niej ?;) spytam jak bd okazja;) sosna bardzo fajnie sie zachowal;) narka🖐️ pora ze sceny zejsc autorko;)

Temat zrobiony 23:23, liczba 23 to liczba mego zioma, zbieg okolicznosci?? Odkad znam goscia od tamtej pory widze ze wszedzie 23.

Gość Pęd Sosny
gość dziś Będzie okazja. Który to koncert? :)

Gość ina®
Nie, zberzeznik nigdy nawet za bardzo nie chciał rozmawiać o ludziach stąd. Cynic kiedyś tak pisał. Niepotrzebnie dałam się sprowokować i o tym wspomniałam, bo do Ani nic nie mam-przeprosze prywatnie.:) A za zbereznikiem wszystko co się wydarzyło (tłumaczyć i rozwijać nie będę) było z uczuć, bardzo silnych uczuć, on jeden wie jak "szybko" rozwijała się nasza znajomość... Na resztę bzdur odpowiadać nie będę. Usypiam i żegnam ostateczne

Gość gość
pytanie do mnie ?;)nie wiem jaki koncert ?;)

Gość Pęd Sosny
"Nie, zberzeznik nigdy nawet za bardzo nie chciał rozmawiać o ludziach stąd..." Nie zastanowiło Cię nigdy, że nie chce, nie lubi, ale screeny na każdą okazje ma? :) Dalej nie czytałem. :classic_cool: Gaduła Ci się znowu właczyła.

Gość Pęd Sosny
gość dziś Wiesz. :classic_cool:

Gość gość
chyba wiem o co chodzi ;). nie ze mna idzie ;)

Gość Pęd Sosny
Wiem, że nie z tobą. Pytanie, który to koncert? ;) Numer znasz. :)

Gość gość
przynajmniej do maja poza granica,wiec okazji szybko nie bedzie na żaden koncert,ale wiem juz o co ikogo chodzi;)zapomne do rana,a pisać nie chce o tej porze,może miec wlaczone powiadomienia na telu,niech śpi;)

Gość gość
też;)

Gość gość
dobra,nie ma wlaczonych,a mowila że ma;)lub wyciszony bo by odpisala co w innym przypadku;) pora na mnie🖐️