Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknahotelarka

Czy ta 1 jest słuszna?

Polecane posty

Gość pieknahotelarka

Dobry wieczór wszystkim! Od tego poniedziałku nie byłam w szkole, bo mam zapalenie gardła i wysoką gorączkę. Dwa tygodnie temu babka od niemca zapowiedziała na 10.03 dwa zadania domowe do oddania. Z racji mojego bardzo złego samopoczucia nie byłam w stanie nikim przekazać owych zadań. Dzisiaj, po zalogowaniu się do dziennika elektronicznego, zobaczyłam dwie jedynki z niemieckiego. Czy według was pani miała prawo wpisać mi te oceny? Gdzie znajdę jakieś dokładne regulacje (w pso i statucie szkoły nic nie pisze na ten temat). Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Nie. Nie jest. Kobieta nie moze ci wpisac 1 jesli cie nie bylo w szkole. Chory uczen ma prawo doniesc zadanie wtedy gdy pojawi sie w szkole To tak jakbyś ty musiała sobie planować kiedy dostaniesz zapalenia gardła i musiała wczesniej oddac zadania.

Gość gość
nie ma takiego prawa.. skoro nauczyciele nie muszą oceniać prac uczniów, kiedy są na zwolnieniu Ty nie musisz donieść zadań jeśli nie jesteś w stanie. jesteśmy tylko ludźmi, choroby się nie przewidzi więc terminy są tutaj nie na miejscu ;) pozdrawiam!!

Gość gość
nie ma takiego prawa!.. co to wgl za wpisywanie 1 jak nie ma Cie w szkole..

Gość gość
Ta 1 jest postawiona bezprawnie. Radzę iść pogadać z babką, a jak nie pomoże to do dyrki się wybrać :) Powodzenia :)