Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość atena28wawa

czy można znaleźć drugą połowkę pomarańczy gdy ma sie dziecko niepełnosprawne??

Polecane posty

Gość atena28wawa

Witam Kocham życie i mam wiele optymizmu w sobie a jednak jestem samotną mamą której życie uczuciowe legło w gruzach. Kilka lat temu mąż mnie i syna zostawił bo na świat przyszło dziecko-wcześniak który z powodu wielu smutnych zdarzeń stało się niepełnosprawne. Życie zmieniło się diametralnie. Przez wiele lat nic nie byłam wstanie zaplanować i żyłam z godziny na godzinę . O pracy na etat nie mam co marzyć, mój dzień jest wypełniony opieką nad 2 dzieci, domem , rehabilitacjami. Brakuje mi bardzo bratniej duszy, kogoś kto dałby mi poczucie bezpieczeństwa że zawsze mogę na niego liczyć, że będzie stał przy mnie w najtrudniejszych dla mnie sytuacjach. Nie mówię o bezpieczeństwie materialnym tylko tym ludzkim, co łączy ludzi i daje poczucie bezinteresownego kochania. Choć mieszkam w Warszawie nie mam gdzie poznać kogoś kto byłby nawet do pogadania. .....Panowie na stacji benzynowej już mi do rozmowy nie wystarczają :). Ciekawa jestem waszych sugestii i opinii czy taka osoba jak ja ma szansę na spotkanie drugiej połówki i gdzie szukać by znaleźć. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować