Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę pryszniców ponieważ pod prysznicem nie da się dobrze umyć...

Polecane posty

Gość gość

nie ma to jak wanna pełna wody i piany, olejek eteryczny i mozna się relaksować... prysznic to takie niby mycie dla korposzczurów , roboli, biedoty która oszczędza na rachunkach ja p*****le, nie mam zamiaru dziadować, a tak sie połoze w wannie i relaksuje

Gość gość
ja chyba jednak wolę prysznic, codzienne kąpiele może są przyjemne, ale niezdrowe dla skóry. Poza tym samo to, że siedzisz w wodzie, nie znaczy, że jesteś czysta :P

Gość gość
przecież w wannie się moczysz we własnym brudzie, wodzie która obmywa ci osrane doopsko, oszczane peeździsko. kąpiele są ohydne

Gość gość
Autorko ostatnio stwierdziłam to samo. To tylko takie plukanie. Nie ma jak umyc sie porzadnie w wannie

Gość gość
zgadzam się z autorką pod pryszniczem nigdy nie da się dobrze obmyć

Gość gość
mogę się zapytać JAK wy się myjecie skoro waszym zdaniem nie można umyć się pod prysznicem? Wsadzacie dupę do wanny i tyle? Czekacie aż brud sam odpadnie? Cialo trzeba wyszorować gąbką i płynem pod prysznic/do kąpieli, a nie tylko opłukać (czy to pod prysznicem czy w wannie). Brudasy siedzą w pachnącej wodzie i myślą, że wychodzą czyste :/

Gość gość
Ja raz w tygodniu też lubia nalać pelną wanne wody i sie po prostu odprężyć :) na codzien nie, bo za długo z tym schodzi i siedzialabym w łazience zbyt długo :classic_cool:

Gość gość
Ja w wannie chyba bylem w dzieciństwie po raz ostatni

Gość gość
Boże mój,to obrzydliwe tak się moczyc we własnym sosie!we własnym kale,moczu i roztoczach,bleee. Aż mi się niedobrze robi na samą myśl. A to co się nie odmoczy wycieracie w ręcznik którym ponownie wcieracie w skórę wszelkie pasozyctwo,rzygać się chce!

Gość gość
Japończycy uważają za obrzydliwe cywilizacji zachodniej. Uważają, zresztą słusznie, że moczymy się we własnym brudzie i odchodach. Tam przed kąpielą w wannie ciało najpierw się myje pod prysznicem. A sama kąpiel jest rytuałem do którego należy być czystym

Gość gość
brudasy się myją pod prysznicem

Gość gość
Ja się kąpię raz na miesiąc albo i rzadziej

Gość gość
no właśnie przed kąpielą w wannie trzeba najpierw wziąć prysznic

Gość gość
Pod prysznicem można mieć fajny orgazm

Gość gość
Prysznic ma bieda której nie stać na wodę

Gość gość
Pod prysznicem też nie da się umyc co Ci da to że 2 minuty się polejesz woda brudasie? Też się czuję nie Swierza po prysznicu taka nie domyta i wogole

Gość gość
umyje się taka panna pod prysznicem już będzie myśla ale jestem czysta brudasy

Gość gość
no jeżeli dla kogoś mycie się = polewanie się wodą, to rzeczywiście nie da sie umyć :D

Gość gość
A Co powiecie na to że mój mąż podczas kąpieli nie używa gąbki? Nie mogę go do tego przekonać, myje się mydłem i rękami :( a w ten sposób przecież nie usunie sie martwego naskórka

Gość gość
również nie używam gąbki, ani to zdrowe, ani higieniczne naskórek i tak się ściera o ubranie itp.

Gość gość
brudaski z kafe

Gość gość
nie da się dokładnie umyć

Gość gość
brudasy tylko się myją pod prysznicem

Gość gość
Ja się kąpie w wanie i zawsze wchodzę w ubraniu, potem je zdejmuje i rozwieszam. Na drugi dzień mam suche i czyste, to bardzo praktyczne "2 w 1" mycie i pranie. Polecam Magda Gezler XD

Gość gość
Ale z was wsioki. Kąpiel to się bierze relaksacyjną i dopiero po wyszorowaniu się pod prysznicem.

Gość gość
Ja nie mogę. Co za porąbany naród. Tutaj wszyscy się nienawidzą tylko za to, że druga grupa preferuje co innego, bo jedni głosują na PiS, a drudzy na PO; bo jedni wolą psy, a drudzy koty; bo jedni biorą prysznic, a drudzy się kąpią; bo jedne noszą podpaski, a drugie tampony; bo jedni wolą USA, a drudzy Rosję; bo jedni wolą Rosję, a drudzy Ukrainę; bo jedni używają Mozilli, a drudzy Google; bo jedni kibicują Realowi, a drudzy Barcelonie, itp. Gorsi to są nie ci, którzy mają inne preferencje, niż Wy, tylko ci, którzy obrażają drugą stronę. Co chcecie zyskać obrażając innych? Chcecie przeczytać, że to Wy macie rację?