Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie dlaczego polscy faceci to takie paszczury?

Polecane posty

Gość gość

nieliczni sa przystojni. Zawsze o tym mysle jadac tramwajem albo autobusem. Niscy, zgarbieni.. wyraz twarzy w stylu "HEJ NIE MAM MOZGU ALE MOGE CIE WYRUUUUCHHAC". Smutne to. Mam 20 lat i jestem atrakcyjna, ale chyba stad wyjade bo janusze mnie nie kreca ;d

Gość gość
niestety, ale tak jest ostatnio często się w autobusie/tramwaju przyglądam od kiedy pojawił sie temat "dlaczego polscy mężczyżni sa brzydcy" i to niestety prawda

Gość gość
no niestety.. niby wyglad nie najwazniejszy. Ale ZADBANIE juz jest wazne, prawda? Mi chodzi o to, czemu nie sa ZADBANI. Chociaz to mogliby dla siebie zrobic..i dla nas - kobiet :)

Gość gość
autorka jak każda na kafe uważa, że jest atrakcyjna, a wygląda jak wychudzona szkapa z końską twarzą :D

Gość gość
a kazdy facet na kafe nienawidzi kobiet bo jest nieudacznikiem, i takie tematy jak ten go bolą, bo dobrze wie, ze to prawda...

Gość gość
ja się przyglądam i pytam gdzie są ładne dziewczyny ? same brzydkie znaleźć ładną np. w Krakowie to jak trafić 6 w totka spośród 300 dziewczyn tylko jedną znalazłem ładną kobietę.

Gość gość
smutne to jest, że autorka ma zaburzenie narcystyczne

Gość gość
"smutne to jest, że autorka ma zaburzenie narcystyczne" dlaczego? pewnosc siebie jest taka dziwna w Polsce, czyz nie? O NIE, LUDZIE!!!!!!!! ONA LUBI SIEBIE!!!! ZABIC JĄ!! Chodzi mi po prostu o to, aby polscy faceci o siebie zadbali. I tyle. Z moich obserwacji wynika, ze im sie po prostu nie chce. A szkoda.

Gość gość
No cóż... Ja po prostu rzadko jeżdżę tramwajem lub autobusem :P.

Gość gość
gość dziś To nie pewność siebie tylko podkreślanie na każdym kroku patrz jaka jestem piekna, boska, cudowna, słodka, idealna nie mając odzwierciedlenia w rzeczywistości.Polscy mężczyźni dbają o siebie wręcz nadmiernie wy za to nie dbacie jak widzę co chwile wychudzoną panne, twarz zasyfioną pryszczami, tłuste włosy, ubrana jak na powódź.

Gość gość
Nie dbają o siebie taaa jasnnee haha przeciez teraz masa jest metroseksualnych mężczyzn.

Gość gość
autorko jak uważasz, że polscy mężczyźni są brzydcy,a polki takie ładne to odpowiedz mi kto przekazał takie geny ??

Gość gość
polki to mentalnie -prostytutki. czemu nie chcecie układać sobie życia na Zachodzie Europy z Włochami czy Hiszpanami, ciachami przecież?

Gość gość
gość dziś Napisalam tylko, ze uwazam sie za atrakcyjna. Napisalam to tylko raz :) Nie moja wina, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Dlaczego my nie mozemy uwazac sie za atrakcyjne i byc pewne siebie, a wy faceci mozecie byc takimi paszczurami?:D cos tu nie gra. Wystarczy tylko sie myc i nie byc takim januszem, a swiat staje sie lepszy. Polecam

Gość gość
polki kładą 5kg tapety na ryj już myślą, że są piekne hahahaha

Gość gość
a wy dlaczego macie końskie mordy, wychudzoną sylwetkę i ubieracie się na powódź ? dawanie 5kg na ryj to nie dbanie o siebie wychudzone szkapy

Gość gość
powiedz januszowi, że jest zapuszczonym januszem, a od razu zaczyna pluć jadem i frustracją absolutnie typowe, żałosne są te polskie, opasłe "ciacha" :D

Gość gość
zawsze na kafe panienki piszą o sobie w superlatywach patrz jaka jestem boska, atrakcyjna, cudowna :D kogo chcecie oszukać brzydule znaleźć ładną to jak trafić 6 w totka

Gość gość
Niestety nie każdy wygląda jak bożyszcze polek SIMON MOL

Gość gość
"a wy dlaczego macie końskie mordy, wychudzoną sylwetkę i ubieracie się na powódź ? dawanie 5kg na ryj to nie dbanie o siebie wychudzone szkapy" widac, ze temat Cie zabolal.. a przy ladnej dziewczynie pewnie moczysz te januszowe spodenki i walisz konia po powrocie do domu. Nie martw sie, jest dla Ciebie ratunek. Nie chce Cie hejtowac, chce pomoc. Po prostu wez sie w garsc i zadbaj o siebie. Polub siebie. Zrob cos.

Gość gośćśćć
porównując kobiety i mężczyzn to jednak faceci są ładniejsi ( i mówię to jako kobieta). Bo prawda jest taka że bardzo niewiele kobiet bez makijażu wygląda dobrze, większość poniżej przeciętnej.

Gość gość
Powiedz wychudzonym szkapom, że nie są atrakcyjne to od razu zaczną cie wyzywać od brzydali typowe polaczkowe powiedzenie.

Gość gość
przecież ten temat to prawicza prowokacja

Gość gość
Droga autorko wyjezdzaj czym predzej. Nawet na bilet sie złożymy.

Gość gość
polscy mężczyźni są dużo ładniejsi od polek

Gość gość
haahhaha ale zabolala prawda

Gość gość
szkapo przytyj coś

Gość gość
Podkreslam caly czas ze na atrakcyjnosc sklada sie duzo czynnikow. Facet moze byc przystojny ale jak jest niezadbany i wiesniacki, to az chce sie uciekac. Chodzi o polski nicmisieniechcizm i januszowosc. Faceci - zapanujcie nad tym. Uwierzcie, ze sie da. Usmiech i energia oraz ZADBANIE o swoj wyglad poprawi wasza samoocene. Nie chodzi mi o urode bo uroda to pojecie wzgledne. Jednym sie podoba drugim nie.

Gość gość
polscy mężczyźni są zadbani pustaku