Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie dlaczego polscy faceci to takie paszczury?

Polecane posty

Gość gość
a co mają wyglądać jak kobiety ???

Gość gość
paszczurze, który korzysta z komunikacji miejskiej odrobiłaś lekcje do szkoły ???

Gość gość
Nie, mają sie myc, ubierac normalnie, nie smierdziec. Dbac o swoje samopoczucie, ktore zazwyczaj jest NAJEŻONE KOMPLEKSAMI. Trzeba nad tym pracowac. I nie chodzi mi tu o hipserstwo. Ogolnie mam tradycjonalne poglady, ale blagam..dbajcie o siebie.

Gość gość
W Polsce jest zarówno sporo brzydkich jak i sporo atrakcyjnych kobiet.

Gość gość
Najbardziej żal że nie ma tych zadbanych umysłowo zarówno z jednej jak i drugiej strony. Facet myśli że jak się wbije w buty adidas made in china to błyśnie /ale czym?/, kobiety epatują kilogramem makijażu za kilkaset pln /udając bog wie kogo/ i do tego puściutką głowką nad którą unosi się chmurka z napisem "jestem pewna siebie". Nic tylko spiertalać gdzieś na czarny ląd, tam nie mają takich problemów.

Gość gość
myją się, ubierają się normalnie więc o co ci chodzi ???

Gość gość
"Najbardziej żal że nie ma tych zadbanych umysłowo zarówno z jednej jak i drugiej strony. Facet myśli że jak się wbije w buty adidas made in china to błyśnie /ale czym?/, kobiety epatują kilogramem makijażu za kilkaset pln /udając bog wie kogo/ i do tego puściutką głowką nad którą unosi się chmurka z napisem "jestem pewna siebie". Nic tylko spiertalać gdzieś na czarny ląd, tam nie mają takich problemów." Zgadzam sie w 100%. Ja nie uwazam sie za cudowna osobe, ale lubie siebie, nawet bez makijazu. Pisze do panow bo czasami mnie meczy ta depresja w polskich ludziach a zwlaszcza u mezczyzn. I lenistwo, brak checi do zycia. I widze czasem kobiety ktore lataja za facetami, traktuja jak dziecko.. tylko po co?

Gość gość
hahaha

Gość gość
Ja tam jestem przystojny, może niewysoki ale twarz mi to wynagradza

Gość gość
Ja też siebie lubię i nie marzę by być kimś innym albo kogoś udawać i niepotrzebny mi instruktor od bycia "zayefajną laską", a płeć przeciwną czyli facetów traktuję zwyczajnie bo są jacy są i tyle.

Gość gość
Polacy sa brzydcy bo rok w rok dostają tytuł najbrzydszych facetów w Europie od kobiet z całej Europy poprostu Polak ma prymitywna malpia mordę