Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze 13 letnie córki szukają seksu na Tinderze i Snapchacie

Polecane posty

Gość gość

25% z nich już miało penisa w dziurze smutne, ale prawdziwe

Gość gość
no i? to nie mydło; nie zuzywa się

Gość gość
...Wasze 13 letnie córki szukają seksu na Tinderze i Snapchacie... x W odróżnieniu od ciebie, my nasze córki WYCHOWUJEMY i nie każemy im w taki sposób zarabiać. Ty za nakłanianie nieletniej do nierządu dostaniesz piątkę, bez zawiasów i zcwelują cie zupełnie w więźniu :P.

Gość gość
Zwłaszcza na fejsie i instagramie widac jak wychowujecie gówniary z wypchanymi skarpetkami stanikami i robiącymi karpi ryjek z warg nieudolnie pociągnietych szminką mamusi. Takie wychowanie to juz przygotowanie do zawodu?

Gość gość
gość dziś ...Takie wychowanie to juz przygotowanie do zawodu?... x Zapytaj SWOJEJ córki, a nie nas :P.

Gość gość
najważniejsze by kultywować tradycje nasze polskie. tak córke wychowuję . po polsku by w wieku 17-18 lat już stała otworem do Europy

Gość gość
wisi mi to, nie mam córki. W sumie dobrze, że takie uczynne. Chętni są koledzy w gimbazie, to co szukać w necie? Jak się rodzice dowiedzą chyba się nie ucieszą, ale beka

Gość gość
Niech się każdy zajmie sobą, zamiast grzebać w sprawach, które go nie dotyczą. To jest typowo polskie i burackie zachowanie. Nie masz co robić, można choćby posprzątać zamiast obserwować sąsiadów

Gość gość
Nie moje małpy, nie mój cyrk i tyle ☺

Gość gość
To jest typowo polskie i burackie zachowanie. Nie masz co robić, można choćby posprzątać zamiast obserwować sąsiadów x POWIEDZ TO PISIOROM I TYM OHYDNYM KATOLIKOM I KLEROWI oni wtracaja sie we wszystko, teraz ci ohydni dewianci zrobili ustawe by szpitale zgłaszały imiona nazwiska stan cywilny i inne dane do GUS matek które poroniły !!! Katolicyzm i PIS to zaraza razem z islamistami i jehowitami. Do gazu z wami