Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba przed 30 stką popełnie samobójstwo...tak czuje...stara dziewica

Polecane posty

Gość gość

jeszcze 1,5 roku do śmierci

Gość gość
A ja 23-letni gej-prawiczek, a niby nic mi nie brakuje. ;/

Gość Turkuć
Nie dramatyzuj.

Gość gość
To chociaż przed tym się z kimś bzyknij, bo głupio umierać nie zaznając tego jak smakuje seks.

Gość gość
nie mam z kim, nikt mnie nie chce

Gość gość
hej dlaczego nikt cie nie chce skad wiesz że nikt :)

Gość gość
Kłamiesz, po prostu nie chcesz a nie że nie ma z kim, chętni zawsze się znajdą wystarczy chcieć, ale tu wychodzi brak twojego doświadczenia i seks uzależniasz od uczuć i czekasz na tego jedynego, wymarzonego, swój ideał wymyślony w głowie. Oczywiście nie doradzam iść do łóżka z byle kim, ale zawsze można poznać kogoś fajnego, miłego... może nie od razu do związku, ale do zwykłej miłej znajomości opartej na szacunku, przyjaźni i przyjemności. Brak seksu, a raczej nie samego seksu co rzeczy z tym związanych, czyli... brak poczucia bycia dla kogoś atrakcyjnym, brak fizycznego kontaktu z drugim człowiekiem, brak poczucia bycia pożądaną, ważną, docenianą, itp, itd... bardzo źle wpływa na psychikę i po tobie doskonale to widać.

Gość gość
wejdz na strone gdzie faceci chca tylko dziewice przeznaczeni.pl

Gość gość
Hej nie wiem co napisac zaskoczylas mnie swoja wiadomoscia na tym portalu odradzam ci szukania faceci do bzykniecia sie czy sluchania ludzi ktorzy ci mowia ze to tylko cos w twojej glowie

Gość gość
gość dziś Kłamiesz, po prostu nie chcesz a nie że nie ma z kim, chętni zawsze się znajdą wystarczy chcieć, ale tu wychodzi brak twojego doświadczenia i seks uzależniasz od uczuć i czekasz na tego jedynego, wymarzonego, swój ideał wymyślony w głowie. Oczywiście nie doradzam iść do łóżka z byle kim, ale zawsze można poznać kogoś fajnego, miłego... może nie od razu do związku, ale do zwykłej miłej znajomości opartej na szacunku, przyjaźni i przyjemności. Brak seksu, a raczej nie samego seksu co rzeczy z tym związanych, czyli... brak poczucia bycia dla kogoś atrakcyjnym, brak fizycznego kontaktu z drugim człowiekiem, brak poczucia bycia pożądaną, ważną, docenianą, itp, itd... bardzo źle wpływa na psychikę i po tobie doskonale to widać. 1111111111111111111111111111111111111111111 Nie wiem kim ty jesteś człowieku żeby zarzucać jej kłamstwo i co w tym złego że jest dziewica ? nie wie dlaczego w ogóle proponujesz pójscie do łozka z kim fajnym i nie wiem dlaczego proponujesz jej upadlajacy dla kobiety uklad seks za seks musisz byc chory

Gość gość
co w tym złego że jest dziewica x To jest w tym złego, ze podświadomie ten fakt spowodował u niej stany depresyjne. W dziewictwie nie ma nic złego, ale osoby które nie wiedzieć czemu (choć na ogół są to kompleksy) zwlekają z tym zbyt długo, bardzo często popadają w depresje. Seks, związki, relacje damsko-męskie są naturalną potrzebą każdego zdrowego człowieka. A skoro się czepiasz i tego nie rozumiesz, to zakładam że jesteś starym prawiczkiem, który ma podobny problem jak autorka.

Gość gość
to nie jej stan spowodowal stany depresyjne tylko stwierdzenie mezczyzn ze dziewictwo czystosc to cos gorszego :) dlatego apeluje do autorki tego postu nie angazuj sie w żadne uklady zakochaj sie poznaj kogos kto cie uszanuje i zalóz z ta osoba rodzine nie zanizaj swoich celów nie sluchaj debili z tej kafeterii

Gość gość
szczególnie dziwki są doceniane tyle dotyku

Gość gość
to wszystko można mieć bez seksu co on wymienia,ona ma depresje nie z powodu ciipy tylko z powodu ze nie umie nawiązać relacji ,jakiejkolwiek,jeden się zgłosił do rozmowy zobaczymy czy porozmawia skoro taka samotna ,zapewne nie ,bo one tylko marudzą