Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ma w telefonie dużo zdjęć swojego penisa. Zdradza mnie?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Co o tym myślicie?

Gość gość
pokaż :P

Gość gość
No chyba dla siebie tego nie robi , zostaw go

Gość gość
Wysyła i czeka aż ktoś się skusi. Zapytałabym po co trzyma swojego c***a w telefonie czy sir trzepie pod niego?

Gość gość
Tak, ze swoim penisem to jego kocha :D

Gość gość
Albo jest gejem, a ty przykrywką.

Gość gość
Najprawdopodobniej zdradza cię z facetem

Gość gość
Mój chłopak nagrał kiedyś filmik jak sobie trzepie i potem nakręcał sie tym filmem i walił :/

Gość gość
Z facetem? Niemożliwe. To raczej by ze mną nie sypiał :/

Gość gość
Jesteś pewna, że to jego penis?

Gość gość
Z facetem? Niemożliwe. To raczej by ze mną nie sypiał :/ xxx o święta naiwności :o k***a laski, nawet sobie nie wyobrażacie ilu facetów mających żony/dziewczyny ***** się na boku z facetami

Gość gość
Autorko widzę że ci rozumu i doświadczenia brakuje. 1. są faceci "bi" czyli i z chłopczykiem i z dziewczynką :) 2. krypto geje, czyli woli facetów ale "przykrywa" sie kobietą

Gość gość
Ale mój facet w ogóle nie pasuje na geja ani bi. To chyba najbardziej męski facet, jakiego znam. Ubiera się jak facet, zachowuje się jak facet, jest cholernie inteligentny i ma typowo męskie zainteresowania (poznaliśmy się na polibudzie), wygląda jak facet, jest naprawdę dobrze zbudowany i mocno owłosiony (dużo testosteronu). Geje tacy nie są.

Gość gość
Mój facet nie jest otyły i jest przystojny, dobrze zbudowany, a nie taki oblech z bębnem piwnym jak ci faceci ze zdjęcia. :/ Seks mamy bardzo udany, no i często, z gejem nie byłoby tak dobrze.

Gość gość
Ale naiwniara, wypisała męskie jego cechy i stąd teoria ze nie moze być gejem :D żyjesz w przeświadczeniu, że gej chodzi w obcisłych ubrankach, zakłada nóźkę na nóżkę i płacze przy ttelenowelach. Oj dziewczyno, byś sie zdziwiła :)

Gość gość
Ale mój facet w ogóle nie pasuje na geja ani bi. To chyba najbardziej męski facet, jakiego znam. Ubiera się jak facet, zachowuje się jak facet, jest cholernie inteligentny i ma typowo męskie zainteresowania (poznaliśmy się na polibudzie), wygląda jak facet, jest naprawdę dobrze zbudowany i mocno owłosiony (dużo testosteronu). Geje tacy nie są. xxxx dziewczyno, widać, że o gejach wiesz mniej niż nic :o

Gość gość
W ogóle skąd u Was ten pomysł z gejem? Hetero nie robią sobie zdjęć penisa?

Gość gość
Haa Haa Haa no to masz super hetero faceta który jednak woli penisy :D rozwalają mnie takie jak ty, ale spoko on pewnie też jest zadowolony, a te zdjecia penisa to pewnie lekarzowi chce pokazać :D

Gość gość
"W ogóle skąd u Was ten pomysł z gejem? Hetero nie robią sobie zdjęć penisa?" xxx Bo chcemy ci zaoszczędzić najgorszego.... że zdradza cię z jakąś sunią z która ma bzika na punkcie seksu. On jej f**tki, ona mu inne "części".

Gość gość
co wy z tym gejem :O jestem dziewczyną i czesto wysylamy sobie z facetem nagie fotki. to ja zazwyczaj prosze go zeby wyslal mi mmsa jak sie zabawia w kąpieli itp.

Gość gość
Jak tak Was słucham o tym geju, to zdrada z laską nie jest taką tragedią jak mi się wydawało kilka godzin temu. :/

Gość gość
:D no i właśnie nam o to chodziło :D teraz jak się dowiesz że ma suczke na boku, to i tak odetchniesz z ulgą "ufff dobrze że nie gej" :D

Gość gość
dziewczyno, ja jestem gejem, chodzę do saun i innych męskich k***idołków. tam przychodzą tabuny takich "hetero" którzy chcą sobie ulżyć z facetem. Najwięcej ich jest w tygodniu przed 17stą. A potem wracają "po pracy" do swoich dziewczyn, żon, rodzin i udają że są macho-hetero. A godzinę wcześniej stękali z rozkoszy gdy ktoś rozpracowywał im tyłek lub na odwrót I uwierz mi, że obraz geja jaki masz, czyli przegiętej ciotki w rurkach to nie jest statystyczny gej. Bo geje są tak różni jak różni są ludzie i powiem, że większość to są normalni faceci, jakich mijasz bez przerwy na ulicy i nawet przez myśl by ci nie przeszło że wolą ptaki a nie tzipy

Gość gość
"dziewczyno, ja jestem gejem, chodzę do saun i innych męskich k***idołków. tam przychodzą tabuny takich "hetero" którzy chcą sobie ulżyć z facetem. Najwięcej ich jest w tygodniu przed 17stą. A potem wracają "po pracy" do swoich dziewczyn, żon, rodzin i udają że są macho-hetero. A godzinę wcześniej stękali z rozkoszy gdy ktoś rozpracowywał im tyłek lub na odwrót I uwierz mi, że obraz geja jaki masz, czyli przegiętej ciotki w rurkach to nie jest statystyczny gej. Bo geje są tak różni jak różni są ludzie i powiem, że większość to są normalni faceci, jakich mijasz bez przerwy na ulicy i nawet przez myśl by ci nie przeszło że wolą ptaki a nie tzipy" Bez przesady. Znam bardzo dobrze jednego geja i zewnątrz w ogóle tego nie widać, ale przy bliskim poznaniu pojawiają się małe sygnały, tych małych sygnałów w ogóle nie wyłapałam przy moim facecie. Trudno znać geja b. blisko i nie mieć nawet podejrzeń. Znam mojego faceta na tyle dobrze, by wiedzieć, że gejem nie jest, musiałby wybitnie dobrze się kamuflować. W to, że rozsyła te zdjęcia do jakiejś zdziry, już prędzej uwierzę.

Gość gość
Aj zaraz tam gej. ma kochankę wirtualną lub w Realu i jej wysyła fotki c....la wiem coś o tym serio.

Gość gość
Jak ma sie czym chwalic to napwno po cos je robi ...sprawdz go i przeszukaj odwiedzane strony w necie (kom&komp) moze Cie zaskoczy iloscia lasek na skype