Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne mamy, które nie łapiecie się na 500 plus czy będziecie głosować na PiS?

Polecane posty

Gość gość

raz już dałyście się nabrać hasłem 500 na każde dziecko!!!

Gość gość
a dlaczego mamy glosować na kłamcow?

Gość gość
Głosowałam na PIS i pobieram 500 plus ,ale gdy PO będzie obiecywało że nie zlikwiduje programu 500 plus to będę głosowała właśnie na PO.

Gość gość
Pytałam pracujące mamy z jednym dzieckiem

Gość gość
gość dziś koniecznie, jak obieca to na bank dotrzyma, kundel tak robił, a tak w ogóle czym takim sobie zasłużyło na twój głos? Jesteś złodziejką, urzędniczką i bierzesz łapówki, czy ogólnie upośledzona i ci się czynności mylą? :-P

Gość gość
Koleżanka mi tak doradziła a ona jest bardzo mondra to spróbuję

Gość gość
Nie to co PO, bo ci zawsze robili inaczej jak mówili, ale idiotki z reguły mają krótką pamięć i w ogóle się nie interesują polityką, tzw. dzieci tvnu :-D

Gość gość
A PIS dotrzymuje obietnic, gdzie te 500zł na każde dziecko, podkreślam KAŻDE dziecko, gdzie 8000zł kwoty wolnej od podatku? Gdzie to ich słuchanie obywateli i ważne, powszechne referenda? Gdzie to ich niewpuszczanie uchodźców skoro regularnie od kilku miesięcy do nas przyjeżdżają z tym że po cichu.

Gość gość
Spełnienie połowę obietnic a niespełnienie żadnej, bezkarna grabierz i korupcja to to samo? Dziwna jesteś, pewnie nowoczesna :-P

Gość gość
Nie bylo obietnicy, ze będzie na kazde dziecko. Klamstwo w zalozeniu. Gdyby polska gospodarka stala wysoko, tak byloby od poczatku. Ale Platforma przez 8 lat zwijała wszystko co polskie, wlaząc w du/pę Niemcom. Trzeba rozkręcic gospodarké, by byly pieniądze, wpływy do budzetu tylko za styczen, z tytulu uszczelnionego VATu to 22miliardy zl. Mozna? Mozna. Platforma z Nowoczesną juz zapowiedzialy, ze jak dojdą do wladzy (?), to cofną program 500+. Haha, jak dbają o obywateli:)