Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzyło się waszym małym dzieciom ze zjadły trochę kalu

Polecane posty

Gość gość

Własnego oczywiście. Córką ma 3 lata i właśnie parę minut temu wygrzebala z tyłka i zjadła. Nie widziałam tego nigdy wczesniej. Straszne to, uspokojcie mnie,ze się zdarza, czy jednak powinnam się martwic?

Gość gość
Mi się z synem nie zdarzyło, najwyżej dostanie rozstroju żołądka

Gość gość
Up

Gość gość
Nie. Moj ma juz 5 lat i nigdy nie byl zainteresowany kupą, nie grzebal w niej a tym bardziej nie zjadl.

Gość gość
nie martw się, takie rzeczy się zdarzają, coprawda moja corka tak nie robiła, ale moja mama opowiadała kiedyś że mnie albo mojemu rodzenstwu to się zdarzyło, ale wolała nie mowić komu:)

Gość gość
Moja kiedyś (miała jakieś pół roku) leżała z gołą pupą w celu wietrzenia (upały straszne), zrobiła kupę i jakoś tak się wiercila, że wszystko w zasięgu rąk i nóg było wysmakowane. Jeśli twoja córka zrobiła tak raz i więcej się to nie zdarzy to dalabym spokój.

Gość gość
* wysmarowane

Gość gość
mnie możecie narobić do pyska baby , dobrze gdyby troszku rzadsza kupka była bo mi się proteza poluzuje

Gość gość
wysmarowal się kiedyś kupa-miał 7-8 miesięcy. zrobił kupę i zdjął sobie sam pampersa i się trochę pobrudzil, ale to było przypadkiem i starał się z tego wytrzeć-o pościeL... :( ale nigdy nie jadł. bleeee

Gość gość
Dziwne.. ale dzieci sa dziwne :-P Mam 3 latka w domu, nie zrobił tak nigdy i wie, że kupa jest brudna i jej miejsce jest w ubikacj.

Gość gość
kiedyś moja mama podała corce wątróbke na obiad, nie chciała jeść bo myślała ze to kupa , którą dopiero co zrobiła:D

Gość gość
Raczej nie, ale zainteresowanie kupą w nocniku to było :). Nie przejmuj się, nie powinno jej się nic wielkiego stać . Małe dzieci ogólnie oblizują wszystko wokoło.

Gość gość
Dzięki, jestem trochę spokojniejsza, mam nadzieję że już więcej tego nie zrobi, okropny widok, mimo że mało było tej kupy.