Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby zdradzone żony oszpecały twarz kochankom to zdrad by nie było

Polecane posty

Gość gość

:D:D albo byłyby takie bardziej dyskretne, ale ogółem byłoby mniej. Dajecie robić z siebie frajerka to faceci korzystają. Ja swojemu powiedziałam, że jak mnie zdradzi to ździrę dorwę, umiem się bić, więc ją przytrzymam i oszpecę twarz nożem lub kwasem.

Gość gość
Taka kochanka na policję nie pójdzie, zabije się bo życie miałaby zniszczone.

Gość gość
jestem za,ale polej kwasem swojego kochającego meża,nigdy już ciebie ani innej nie zdradzi

Gość gość
Dobrze piszesz. Kur...wy...trzeba naznaczac żeby społeczeństwo ich unikało. Dobry pomysł.

Gość gość
Matkoooo... Kochanka sie tylko bawi... i pewnie ma w d***e Waszego meża itp. to raczej powinno sie tym facetom jaja ucinać jak mają kochanki..

Gość gość
oj glupiutkie zonki jeszcze sianko zamiast móżdżku widzę :D a piszcie dalej posmiejemy się:DUtrzymanki za co miesięczna wypłatę mezulka :D Won do garow obiad na jutro gotować bo nie zapracujecie na talerz zupy hihihi :D

Gość gość
Jego nie trzeba kwasem polewac. Oni są słabi psychicznie i zezre go sumienie, ze przez niego kochanica cierpi. Podobno nie ma nic gorszego niż wyzuty sumienia.

Gość gość
wyrzuty sumienia?! Gościu p******i się z Kochanką w hotelu,a na noc kładzie sie obok swojej "ukochanej" zony jak gdyby nigdy nic ?!

Gość gość
Jak chce się kochanka bawić to niech kupi wibrator. Kur...Wa ciągnie kasę przede wszystkim od frajera i racja, że musi być ukarana.

Gość gość
20:40 Żonaty roochacz zobaczy kochankę ze zniszczonym ryjem i bedzie miał traumę na całe życie :D

Gość gość
Jak kochance twarz wypali to odezwie się sumienie w nim wtedy, że to przez niego. Póki nic się nie dzieje i tylko seks jest to nie ma wyrzutów.

Gość gość
To raczej temu frajerowi trzeba dac nauczkę.. kochanki są sprytne,wygodne i maja wszystko w d***e, ważne żeby im było wygodnie,a to że zdarzy sie jakis k****arz to to wykorzystuja

Gość gość
nie ma się z czego śmiać

Gość gość
Faceci roochacze to cienkie bolki są, po oszpeceniu bedzie wyglądał jak Quasimodo to pójdzie do burdelu , zadna krzywda mu sie nie stanie

Gość gość
i będzie się bał, że następnej stanie się to samo albo jemu faceci to tchórze

Gość gość
a w sumie to najlepiej dac sobie spokój z takimi k****arzami i d******** Nie warto za to pójść do więzienia

Gość gość
co boisz się?

Gość gość
Ja sie nie mam czego obawiać :D Mam ukochanego, który mnie wspiera w każdej sprawie, to ten typ oddanego faceta :)

Gość gość
wiecie co w islamie grozi kobiecie która daje żonatemu albo która uwodzi żonatego niektóre praktyki mogliny do naszej wiary przenieść idzie korfa do kościoła a potem z zonatym w tajemnicy do wyra i jaka pobożna

Gość gość
kochanki maja w doopie waszych Januszow .To tylko seks. A wy stracie się o takiego gagatka jakbyscie Boga za nogi zlapaly No ale to świadczy tylko o was :D Jeden wart drugiego

Gość gość
tak..jest jeszcze jedno, jak w islami kobieta niezamężna zostanie zgwałcona to nie może wyjśc za mąż i jest uważana jako d******* i zazwyczaj ja oblewaja kwasem albo katuja na smierć i to publicznie

Gość gość
i vice versa.Facet wam do domu dziecka kochanki nie przyniesie.Natomiast baba się puści ,zaciąży i często mąż wychowuj****chora nie wiedząc że nie jest jego ojcem. Nie róbcie z tej płci świętych,bo ich nie ma,robicie dokładnie to samo co faceci. Gdyby faceci nie mieli z kim zdradzać to by nie zdradzali.

Gość gość
20:54 O korfa ta pobożna się znalazła co ani jednego przykazania nie złamała i co niedziela w kościele w pierwszym rzędzie ahaha

Gość gość
20:57 i vice virsa. Gdyby kobiety nie miały z kim zdradzać tez by nie zdradzaly. To jest tak oczywiste jak fakt ze jutro będzie dzień :o

Gość gość
Ja akurat jestem osobą niewierzącą. To jest właśnie to.. jakby Męźczyzna był mężczyzna, a kobieta kobietą to nie było by zdrad. Niestety na tym świecie jest wiele dziwek i k**********w.

Gość gość
Po co opluwacie,przecie kochankami waszych chłopów są też mężatki mające swoich kochających je mężów.Skoki w boki to wasz charakter.Moja babcia mówiła "suka nie da pies nie wezmie".Kobieta nie ma litości nad drugą kobietą i jej dziećmi.

Gość gość
P*****lnieci jestescie i to wam powinno się wylac kwas na łeb.

Gość gość
dziś Mów do siebie:D,widać że zabolała prawda

Gość 43 cm w bicepsie
Kochanka może sama przyjść z brzuchem do domu męża,mąż nic nie musi przynosić.Obie strony ryzykują.Pomyślcie.

Gość gość
Nie lepiej facetowi oszpecić to i owo a nie kobicie, która być może jest Bogu Ducha winna i przede wszystkim nie ona ślubowała wierność? A najlepiej wziąć takiego chłopa, który nie zdradza albo eunucha i już.