Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby zdradzone żony oszpecały twarz kochankom to zdrad by nie było

Polecane posty

Gość gość
Owszem przyjdzie po alimenty,takie ma prawo,ale bachora nie zostawi żonie by mu doope opierała i wychowywała.Natomiast baba przyniesie mężowi i będzie całe życie zapier...l na nie swoje, tylko jakiegoś lovelasa.Myśl głową kobiecino:)

Gość gość
21:04 nie zabolala, tylko to chore chcecie drugiego islamu w polsce

Gość gość
ale o czym my dyskutujemy? Jesli tworzy się związek z prawdziwego zdarzenia to nawet po 40 latach małżeństwa nadal można się zaskakiwać, wspierać, okazywać wiernośc, rozmawiać. Nie tylko w pierwszych 2,3,10 latach małżeństwa. Jeśli znajdzie się porządną i przyzwoitą drugą połówkę, a nie lafiryndę czy k****arza

Gość gość
Wasze wypowiedzi w tym temacie są tak prymitywne że głowa boli. Mózgi wielkości mrówki.

Gość gość
dziś islam juz jest,bedzie gorzej

Gość gość
Póki co to polki sprowadzają islam do Polski

Gość gość
20:49 Hahaha A co moze kochanka pójdzie na policję i zrobi publiczna zbiórkę na operacje twarzy , biedna kochanka poparzona za roochanie sie z żonatym :D Zabije sie lub schowa gdzieś na zawsze....

Gość gość
21:11 Nie :) Ja bym zrobiła ci dokładnie to samo :) Plus zadreczyla psychicznie :)

Gość gość
Co wy tak plujecie jadem na te kochanki/ przecież często są to wasze siostry,bratowe,ciotki,koleżanki i czasem matki,samo życie. Jestem wredna na takie zachowania ale taka jest prawda.

Gość gość
Ruhacze niby nie są stygmatyzowani w naszym matriarchalnym społeczeństwie?Mimo że to jednak z racji o wiele większego popędu u mężczyzn jest to bardziej zrozumiale to jednak żyjemy w takich czasach w których prędzej baba rozłoży nogi niż facet rozepnie rozporek.I w ogóle w wielu sprawach i z wielu powodów kobiety mają łatwiej w życiu.Do tego dochodzi połączenie tradycjonalizmu z tak zwanym "postępem" widoczne zwłaszcza w Kaczystanie.Przykład: Kobieta twierdzi że powinna zarabiać tyle co mężczyzna.Z drugiej strony ta sama kobieta twierdzi ,że jej partner powinien zarabiać więcej od niej.Albo wygodnictwo i cwaniactwo czyli wybieranie sobie "starych" zwyczajów ,które pasują kobiecie np. facet musi zawsze płacić na randce ale już niechęć do pełnego równouprawnienia czyli ja kobieta mogę strzelić z liścia samcowi ale kobiet się nie bije więc nie można mi oddać tak jak mężczyznie. Tak niestety jest i mimo że nie mam awersji do kobiet to trudno nie zauważyć pewnych rzeczy.

Gość gość
21:14 To bym cię zabiła. Widać sama roochasz się z żonatym(i) niszczysz komuś życie i jeszcze biedna zonę chcesz oszpecić i dręczyć? Typowa koorfa bez honoru.

Gość gość
21:18 Równouprawnienie to to ze możemy głosować w wyborach albo wybrać sobie same mężów. To ze facet zapłaci za mnie na randce to jest dobre wychowanie i facet ma klasę. Ale co ty możesz o tym wiedziec

Gość gość
21:18 dokładnie. jestem kobieta i przyznaje racje.

Gość gość
dziś Facet to nie towar ze sobie możesz sama wybierać,musi cie też chcieć.Chyba że jest taki wygodny że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.Iiii wtedy swoja sie kocha a cudzą się ru...a.

Gość gość
Najwięcej mają te do powiedzenia które zanim złowiły jelenia były brane wielokrotnie,często też przez żonatych.

Gość gość
1ipo tobie widać ze jesteś zdradzona zona. Nie moglabys mnie zabić bo bylabys tak zadreczona ze balabys się wyjść z domu. Typowa sfrustrowana utrzymanka. Smutne

Gość gość
21:22 to jest tylko twoje zdanie i twierdzisz tak,bo tak ci jest wygodnie.

Gość gość
dokładnie. wielkie swietoszki. Juz zapomnialy jak były brane od tylca przez Bogdana w krzakach za remiza :D Ahh te czasy mlodosci haha teraz ja zem jestem przykład na zoncia :D hihhi

Gość gość
Równouprawnienie to to ze możemy głosować w wyborach albo wybrać sobie same mężów. To ze facet zapłaci za mnie na randce to jest dobre wychowanie i facet ma klasę. Ale co ty możesz o tym wiedziec X Głosowanie w wyborach mozna podciągnąć pod równość wobec prawa lecz wybieranie męża i płacenie na randce to są kwestie obyczajowe.I dlaczego w jednej sprawie obyczajowej ma być równouprawnienie a w drugiej nie?

Gość gość
Kobieta ma klasę gdy jest subtelna kobieta a nie k****a do wyrooochania

Gość gość
21:35 jak sklecisz pytanie tak aby można je było zrozumieć to ci na nie odpowiem :o

Gość gość
21:31 z oszpeconym ryjem tez byłabyś taka pyskata?

Gość gość
21:38 kobieta z klasa na pewno nie rzuca mięsem na lewo i prawo. Wiec ani ty ani żadna z"zoncia" tutaj jej nie ma. Kiedyś nawet było mi was zał. Ale teraz rozumiem czemu mężowie was zdradzają i czemu tyle rozwodów jest Nikt normalny by z wami nie wytrzymał.

Gość gość
21:41 Nie muszę z toba rozmawiać glupiutka jesteś jeszcze. Wystarczy kopniak z pół obrotu w twój brzydki ryj i zamilklabys na wieki :D

Gość gość
Oszpecenie twarzy skutecznie zmniejszyłoby liczbę kobiet dających doopy za dobre słowo ... Dla większości kobiet to jedyne co mają :D

Gość gość
21:45 Pamiętaj , ze miałabyś oszpecony ryj jak potwór :D No ale takie dno moralne i intelektualne nie rozumie czytanego tekstu :D umiesz się bić w ogóle?

Gość gość
to, że jesteś koorwą żonatego nie czyni cię piękną :D jestes gorsza bo sie godzisz na ochłapy

Gość gość
A po kiego mi umiejętności w biciu się??:D Wezme badyla dostaniesz przez łeb i padniesz na ziemie. Potem morde poleje kwasem.Bylabys tak spuchnieta ze łeb nie zmiescilby ci się do trumny :D

Gość gość
a kto idiotko powiedział ze mam żonatego kochanka :D Lecz się :D