Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Na tym forum znajduję się mnóstwo potencjalnych kolejnych matek Madzi

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Czyli tej baby co zabiła wlasne dziecko.Wasza postawa jest wysoce niepokojąca.Co jest tego przyczyną ta awersja do maluszków?Hedonizm?Niedojrzałość?Lenistwo?Obawa przed utratą figury?Będą wam przeszkadzały w chlaniu ćpaniu i puszczaniu się?Zniszczą wam kariere na kasie w Biedrze?Bo koleżanki wyczytały w kolorowym piśmie że bachory są passe? Wiem,ze może przesadzam i wiele z tych obaw jest uzasadnionych ale wiele kobiet zachowuje się jakby dziecko można byłoby spuścić w kiblu jak zbyt głośno zaplacze.Znieczulica.I nie chcę zaczynać kolejnej dyskusji o płodach i zaznaczam że chodzi mi tutaj o już narodzone dzieci. Chyba już i w tym kraju indoktrynacja marksistowska zwana lewicowo- liberalną zbiera swoje żniwa i zmienia się podejście do dzieci.Zmanipulowane młode kobiety i dziewczyny tracą wszelką empatia i moralność.Już nie chcą porządnych odpowiedzialnych mężczyzn by założyć rodzinę tylko przystojnego tępego ruhacza i pigułkę dzień po...Przykre....

Gość gość
raczej typowa polka chce sobie zrobic bachora by zlapac faceta, a potem 500 plus doić i latac do księdza malwersanta finansowego dawac na tace i pozwalac by dewiant tłukł bachorowi masońskie wierzenia do łba a potem emerytura i do grobu