Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak idę spać na tabletkach

Polecane posty

Gość gość

Boje się ze nie zdam , boje się ze ta pindzia Się do mnie przyj***e ze ktoś mnie udupi , czuje się gorszy chce mi się płakać , boje się życia , nie jest różowo , mam poważne problemy , stres związany z policją w szkole , boje się o rodzeństwo leżę 2 tys złotych na jednej dzielnicy , idę zaraz spać co będzie jak tragedia się wydarzy i nie zdam ? Totalny chaos zły jestem ze ta pindzia tak zdała mam żal do życia i państwa o takie szkoły kładę się pomału jeszcze Tu posiedzę

Gość gość
Musze jeszcze obejrzeć potop , i do historii się uczyć chuj wie kiedy mam ten potop , ta babka ciągle przekłada oni też chcą i jest sajgon

Gość gość
Nie będę tego oglądać chyba jednak przeczytam streszczenie i opracuje w woli jakiejś pracy , powiedziała mi nie myśl że zrobiłeś dwa quizy to zrobiłem 16 quizow i napisałem kilka prac ciekawe co dostane z Pana Tadeusza ciekawe czy zdam

Gość gość
Jeszcze jedno nie powinna mieć pretensji do mojego telefonu komórkowego ze używam na lekcji sama się nie elegancko zachowuje "ja też jestem młody " nie robie tego juz akurat ale nie lubię jej , a nie chce od niej świadectwa może zostanie w sekretariacie pomyślę