Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie miasta to tak naprawdę wsie z wyjątkiem warszawy!!!

Polecane posty

Gość gość

"Tylko tu i teraz liczą się sekundy przegonimy razem czas tańczyć ciemną nocą w deszczu biegać boso kochać chce tak pierwszy raz "

Gość gość
O! Jak widzę kołbuc na posterunku :D Mówiłam ci już zj***e, że masz stąd zniknąć raz na zawsze! W*********j czubku, albo psem poszczuję

Gość gość
zaraz sie poldki z opolskiego zaczną ciskać :P

Gość gość
O co ci gościu od homocwela chodzi lepiej wejdź na spis tematów głupku zrozum że opolskie województwo nie jest złe bo nie jest najbiedniejsze w Polsce bo od opolskiego biedniejsze są województwa podkarpackie podlaskie warmińsko-mazurskie świętokrzyskie i lubelskie

Gość gość
mówiłam ci już śmieciu namysłowski, że nie jestem żadnym "gościem od homocwela" i powtarzam ponownie: w*********j miernoto z tego forum! na forum dla psycholi takich jak ty, a jeszcze lepiej do jakiegoś wariatkowa gdzie zrobią ci lobotomie i będą trzymali przypiętego do łóżka. Tam jest p******y odpadzie twoje miejsce WON

Gość gość
12:49 ale województwo opolskie nie jest najbiedniejsze bo województwa lubelskie podkarpackie podlaskie warmińsko-mazurskie i świętokrzyskie są biedniejsze od woj opolskiego