Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przypadkowy dotyk

Polecane posty

Gość gość

Jak rozumiec gdy facet, z ktorym jestem w kolezenskich relacjach zachowuje sie w nastepujacy sposob: gdy siedzimy obok siebie w pewnym momencie przysuwa swoja noge do mojej, reke do mojej reki i jej nie odsuwa. Pokazuje mi filmik na telefonie w taki sposob ze musze niemalze przytulic sie do niego zeby cos zobaczyc. Dotyka mojego ramienia i uspokaja gdy widzi ze sie denerwuje. Taki typ czy o cos moze mu chodzic?

Gość gość
No a podoba ci się to ?

Gość gość
smali cholewki do ciebie na 100%

Gość gość
Faceci tak mają że szukają dotyku, ocierania, albo sprawdza na ile mu pozwolisz. Musiał wyczuć, że jesteś raczej "miękka" i nie zareagujesz typu, ej łapy przy sobie, albo co się do mnie dostawiasz".

Gość gość
"Szukaja dotyku, ocierania". Czyli co, dotyku dla samego dotyku? Troche smieszne to dla mnie.. Chyba bardziej uwierze ze chcial wybadac czy sie odsune.

Gość gość
Dotyk to dotyk, są faceci co szukają dotyku bo ich to podnieca, albo to jedyny kontakt jaki mogą mieć z kobietą, bo sa nieśmiali i tylko tak "przypadkiem"moga zblizyć się do kobiety. Niegdy sie w kolejce czy autobusie z tym nie spotkałaś, że ktoś ci na plecy "wchodził", albo siada tak że swoją nogę pcha na ciebie, albo ręką na uchwycie dotyka twojej.. Nie wiem z jakich powodów on to robi, czy sprawdza ile może, czy szuka okazji na "muskanie", ale na pewno nie niechcący.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi. Moze to rzeczywiscie typ dotykacza ;) Myslalam na poczatku ze jest zainteresowany, ale zasadniczo wysyla sprzeczne sygnaly, wiec pewnie jednak o nic konkretnego mu nie chodzi.

Gość gość
Myśle że jednak mu chodzi o coś konkretnego, ale próbuje złapać kontakt przez dotyk. Sprzeczne sygnały?Nie wie jak się do tego zabrać więc się miota. zgadzam się z powyższym że smali cholewki:)

Gość gość
Na razie Cię zmiękcza, robi sobie grunt pod dosadniejsze zaloty :)

Gość gość
No tak mi sie wydaje ze sprzeczne sygnaly. Z jednej strony zagaduje do mnie prawie codziennie na komunikatorze (niby pracujemy razem, ale zawsze wtraci sie tez jakas prywata), jak sie martwie to mowi ze bedzie optymistyczny za mnie, ze na pewno sobie poradze bo jestem super. Kiedy bylam u niego w miescie na tydzien, organizowal wyjscia do pubu itp. Gdy bylismy w pubie z kumplami i opowiadal historie juz troche podchmielony to 2/3 historii patrzyl mi w oczy; 1/3 czasu na pozostalych kumpli. Gdy poszlismy na sparec we dwojke, zaproponowal zebymy usiedli na hustawke, oczywiscie usiadl tuz kolo mnie. Z drugiej strony gdy ja zaproponowalam kiedys niezobowiazujace spotkanie powiedzial ze innym razem. Organizuje teraz wypad z pracy z moimi znajomymi, o czym mnie poinformowal, ale nie zaprosil. Gdy kolezanka byla u niego w miescie tez ja rownie chetnie oprowadzal po miescie. Dla mnie to sprzeczne sygnaly, albo wlasnie nie sygnaly, tylko ja to wszystko nadinterpretuje, przez co mam juz czasem wrazenie ze jestem smieszna ;)

Gość gość
Rozepnij bluzkę w dekolcie niby przypadkowo pokaż trochę piersi zobaczysz co zrobi. Pokuś go trochę jeżeli Ci się podoba