Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laptop do 2000 jaki

Polecane posty

Gość gość

laptop do 2000 jaki

Gość gość
gwarancja: sprzedawcy :classic_cool:

Gość gość
A do 2000 kupie z lepszymi parametrami niż ten w linku? Totalnie się na tym nie znam .nie wiem nawet z jakiej marki są dobre. Asus, hp, lenovo,acer ?

Gość gość
Bardzo dobry procek, w takiej cenie nie można oczekiwać niczego lepszego. W ogóle laptop musi kosztować te 3 tyś. żeby miał jako takie parametry.

Gość gość
z lepszymi parametrami niż w linku nic lepszego nie znajdziesz poniżej 2tysi koleżanko, on ma dysk 1TB duża pamięc niezły procek i grafa ;)

Gość gość
a jaki dysk i procesor w laptopach jest najlepszy?

Gość gość
I3 nie jest zły. Koleżanko szukaj coś z 8gb ramu i będzie ok

Gość gość
Dysk magnetyczny 1 TB, duża pojemność, normalna cena, wcale nie tak dużo wolniejszy od słabszych SSD. Procesor jakikolwiek od Intela, byle był nie starszy niż te 1,5 roku. W laptopie to nie jest najważniejsze. Oddzielna grafika to błąd przy takim pułapie cenowym - i tak w nic nie pograsz a bateria szybciej siada.

Gość gość
Moja znajoma potrzebuje kompa tylko do neta i filmów. To tutaj i3 5 gen i 4gb ram wystarczy 2gb NVIDIA. I jeśli nie używa płyt CD to poelcilabym jej z dyskiem SSD bo szybciej działa. Aha HP poniżej 3 tys nie ma dobrych głośników, dzwiek jak spod wody.

Gość gość
Od kiedy SSD jest słabszy od dysku hdd? I jak ktoś nie ściąga filmów nie gra to spokojnie 128/256 GB SSD mu styknie

Gość gość
Idealny do 2 tysiecy to jest taki za 1999

Gość gość
Podaj chociaż jedno zastosowanie do którego ten procesor będzie za słaby barani łbie (oprócz gier ale KU/r/w/a laptopa za 2 czy 3 tyś nie kupuje się do grania barani łbie). Taki komputer służy praktycznie wyłącznie do przeglądania internetu i oglądania filmów. Bardziej bym się przejmował baterią 2800 mAh, to za mało. Bateria do lapka powinna mieć 4400 mAh i więcej

Gość gość
Nie każdy lubi Pisac na tablecie, do tabletu nie podłączysz pendrive nie każdy tablet ma klawiature do dokupienia. No i ludzie chcą min 13'3 cali do oglądania filmów a nie 10. I żeby to stabilnie postawić. Tablet to zabaweczka dla dzieci

Gość gość
Spece jak z d... Maryna I7 grzeje się mocno i nie polecam do laptopów I5 to podkręcony i3 z rzeczywistością Turbo mode Dziewczyno bierz cokolwiek z 8gb ramu.Wtedy system jak i programy będą ci śmigać.Do netu ci wystarczy :)

Gość gość
Co do tabletów ja mam 7 cali i żyje.

Gość gość
Może się da oglądać filmy ale dla mnie np nic przyjemnego oglądać na takim małym ekranie a mam 10 calowy tablet.

Gość gość
Nie każdy każdy lubi matową matryce

Gość gość
I5 to podkręcony i3 dodali turbo mode tylko.To wszystko.

Gość gość
Ja wole matryce glare, żywe kolory. Bez sensu kupować tablet no z Samsung a za 900 zł i do tego klawiature ile kosztuje z Samsunga, 800 zł? To już za 1,7 k jest laptopik mały

Gość gość
Dobra matryca przy takich małych powierzchniach jest bezużyteczna.wystarczy zwykła .Szklana będzie odbijać refleksy a zato matowa koloryy gorsze.Bez różnicy przy takiej wielkości ekranu

Gość gość
To ja autorka - chwilę mnie nie bylo i juz tyle naprodukowaliscie :-) Mam mętlik w głowie. Kompa używam do neta, obejrzenia filmów, zdjęć, pakiet MŚ Office (Word, Excel ),programy do nauki języków obcych. Nie gram w zadne gry. Teraz mam taki stary komputer HP All in One i totalnie zamula,był formatowany bo myślałam że ma jakieś wirusy.trochę przyspieszył ale nadal jest mega powolny co mnie już powoli irytuje. Ewentualnie te 500 zł może uda mi się wyskrobac dodatkowo ale na wiecej nie mogę liczyć. W media expert jest dużo przeceny ale co wybrać jak się człowiek nie zna.

Gość gość
I będą kompatybilne? Bez żadnych zawiech? No ale będą się łączyć przez bluetooth to wtedy tablet szybciej padnie. A wolałbym tablet ze stacja dokująca do klawiatury..To jest droższe..

Gość gość
Autorko, jedyne na czym masz się znać to procek i wielkość pamięci, bo to w twoim lapku będzie najistotniejsze do rzeczy które robisz na komputerze, A więc zwróć uwagę żeby procesor był i3 lub i5 z taktowaniem powyżej 2GHz i pamięć żeby była 8GB reszta ma mniejsze znaczenie :) Na pewno coś znajdziesz z ceną poniżej 2tysi ;)

Gość Kataszynka
Skoro nie znacie się na takich rzeczach, to po prostu zaczerpnijcie opinii od kogoś, kto się na tym lepiej zna. Na pewno bardzo przydatne będą dla Was takie poradniki jak http://gameplatform.pl/jaki-laptop-do-h1z1-king-of-the-kill-ranking-laptopow/ w których specjaliści omawiają poszczególne modele. Bazując na tej wiedzy będzie Wam dużo prościej wybrać odpowiedni komputer pod Wasze potrzeby.

Gość DamianAL
Ja mam od 4 lat lapka lenovo i uważam, ze jest to bardzo dobra firma bo mimo, że już swoje lata ma to działa naprawdę dobrze a i na baterii całkiem długo trzyma. Zobacz sobie: https://www.sferis.pl/laptop-lenovo-310-15isk-i5-6200u-4gb-156-1tb-int-dos-80sm015ypb-4gb-ddr4-p491572 Parametry ma dużo lepsze niż mój więc posłuży pewnie długo ale mimo tego poroponuje w przyszłości dorzucić dysk ssd

Gość baśkaunerek
a nie lepiej wziąć jakiś lepszy, droższy i po prostu decydować się na finansowanie? ja np. wzięłam iMaca przez leasinglaptopa.pl, wybralam raty jakie mnie interesuja i sprzet mialam zaledwie pare dni pozniej. maz korzytsal u nich z leasingu firmowego, ja konsumenckiego i uwazam ze taka opcja jest znacznie lepsza ;)

Gość Lopezka
hmmm, ja mam macka z tym, że ja wzięłam za prawie 4 koła, ale w formie leasingu. Sprawdź czy tobie by się też nie opłacało przez leasinglaptopa.pl bo akurat samodzielnie mozna ustalic ile rat, jaka kwota pocztakowa i to fajna opcja, bo mozna wziac lepszy sprzet za wieksza kase i tego nei odczuc:)