Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

laptop do 2000 jaki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

laptop do 2000 jaki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
gwarancja: sprzedawcy :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A do 2000 kupie z lepszymi parametrami ni偶 ten w linku? Totalnie si臋 na tym nie znam .nie wiem nawet z jakiej marki s膮 dobre. Asus, hp, lenovo,acer ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobry procek, w takiej cenie nie mo偶na oczekiwa膰 niczego lepszego. W og贸le laptop musi kosztowa膰 te 3 ty艣. 偶eby mia艂 jako takie parametry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z lepszymi parametrami ni偶 w linku nic lepszego nie znajdziesz poni偶ej 2tysi kole偶anko, on ma dysk 1TB du偶a pami臋c niez艂y procek i grafa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jaki dysk i procesor w laptopach jest najlepszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I3 nie jest z艂y. Kole偶anko szukaj co艣 z 8gb ramu i b臋dzie ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dysk magnetyczny 1 TB, du偶a pojemno艣膰, normalna cena, wcale nie tak du偶o wolniejszy od s艂abszych SSD. Procesor jakikolwiek od Intela, byle by艂 nie starszy ni偶 te 1,5 roku. W laptopie to nie jest najwa偶niejsze. Oddzielna grafika to b艂膮d przy takim pu艂apie cenowym - i tak w nic nie pograsz a bateria szybciej siada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja znajoma potrzebuje kompa tylko do neta i film贸w. To tutaj i3 5 gen i 4gb ram wystarczy 2gb NVIDIA. I je艣li nie u偶ywa p艂yt CD to poelcilabym jej z dyskiem SSD bo szybciej dzia艂a. Aha HP poni偶ej 3 tys nie ma dobrych g艂o艣nik贸w, dzwiek jak spod wody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od kiedy SSD jest s艂abszy od dysku hdd? I jak kto艣 nie 艣ci膮ga film贸w nie gra to spokojnie 128/256 GB SSD mu styknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idealny do 2 tysiecy to jest taki za 1999

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podaj chocia偶 jedno zastosowanie do kt贸rego ten procesor b臋dzie za s艂aby barani 艂bie (opr贸cz gier ale KU/r/w/a laptopa za 2 czy 3 ty艣 nie kupuje si臋 do grania barani 艂bie). Taki komputer s艂u偶y praktycznie wy艂膮cznie do przegl膮dania internetu i ogl膮dania film贸w. Bardziej bym si臋 przejmowa艂 bateri膮 2800 mAh, to za ma艂o. Bateria do lapka powinna mie膰 4400 mAh i wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ka偶dy lubi Pisac na tablecie, do tabletu nie pod艂膮czysz pendrive nie ka偶dy tablet ma klawiature do dokupienia. No i ludzie chc膮 min 13'3 cali do ogl膮dania film贸w a nie 10. I 偶eby to stabilnie postawi膰. Tablet to zabaweczka dla dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spece jak z d... Maryna I7 grzeje si臋 mocno i nie polecam do laptop贸w I5 to podkr臋cony i3 z rzeczywisto艣ci膮 Turbo mode Dziewczyno bierz cokolwiek z 8gb ramu.Wtedy system jak i programy b臋d膮 ci 艣miga膰.Do netu ci wystarczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do tablet贸w ja mam 7 cali i 偶yje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e si臋 da ogl膮da膰 filmy ale dla mnie np nic przyjemnego ogl膮da膰 na takim ma艂ym ekranie a mam 10 calowy tablet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ka偶dy ka偶dy lubi matow膮 matryce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I5 to podkr臋cony i3 dodali turbo mode tylko.To wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wole matryce glare, 偶ywe kolory. Bez sensu kupowa膰 tablet no z Samsung a za 900 z艂 i do tego klawiature ile kosztuje z Samsunga, 800 z艂? To ju偶 za 1,7 k jest laptopik ma艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra matryca przy takich ma艂ych powierzchniach jest bezu偶yteczna.wystarczy zwyk艂a .Szklana b臋dzie odbija膰 refleksy a zato matowa koloryy gorsze.Bez r贸偶nicy przy takiej wielko艣ci ekranu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja autorka - chwil臋 mnie nie bylo i juz tyle naprodukowaliscie :-) Mam m臋tlik w g艂owie. Kompa u偶ywam do neta, obejrzenia film贸w, zdj臋膰, pakiet M艢 Office (Word, Excel ),programy do nauki j臋zyk贸w obcych. Nie gram w zadne gry. Teraz mam taki stary komputer HP All in One i totalnie zamula,by艂 formatowany bo my艣la艂am 偶e ma jakie艣 wirusy.troch臋 przyspieszy艂 ale nadal jest mega powolny co mnie ju偶 powoli irytuje. Ewentualnie te 500 z艂 mo偶e uda mi si臋 wyskrobac dodatkowo ale na wiecej nie mog臋 liczy膰. W media expert jest du偶o przeceny ale co wybra膰 jak si臋 cz艂owiek nie zna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I b臋d膮 kompatybilne? Bez 偶adnych zawiech? No ale b臋d膮 si臋 艂膮czy膰 przez bluetooth to wtedy tablet szybciej padnie. A wola艂bym tablet ze stacja dokuj膮ca do klawiatury..To jest dro偶sze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, jedyne na czym masz si臋 zna膰 to procek i wielko艣膰 pami臋ci, bo to w twoim lapku b臋dzie najistotniejsze do rzeczy kt贸re robisz na komputerze, A wi臋c zwr贸膰 uwag臋 偶eby procesor by艂 i3 lub i5 z taktowaniem powy偶ej 2GHz i pami臋膰 偶eby by艂a 8GB reszta ma mniejsze znaczenie :) Na pewno co艣 znajdziesz z cen膮 poni偶ej 2tysi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kataszynka
Skoro nie znacie si臋 na takich rzeczach, to po prostu zaczerpnijcie opinii od kogo艣, kto si臋 na tym lepiej zna. Na pewno bardzo przydatne b臋d膮 dla Was takie poradniki jak http://gameplatform.pl/jaki-laptop-do-h1z1-king-of-the-kill-ranking-laptopow/ w kt贸rych specjali艣ci omawiaj膮 poszczeg贸lne modele. Bazuj膮c na tej wiedzy b臋dzie Wam du偶o pro艣ciej wybra膰 odpowiedni komputer pod Wasze potrzeby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DamianAL
Ja mam od 4 lat lapka lenovo i uwa偶am, ze jest to bardzo dobra firma bo mimo, 偶e ju偶 swoje lata ma to dzia艂a naprawd臋 dobrze a i na baterii ca艂kiem d艂ugo trzyma. Zobacz sobie: https://www.sferis.pl/laptop-lenovo-310-15isk-i5-6200u-4gb-156-1tb-int-dos-80sm015ypb-4gb-ddr4-p491572 Parametry ma du偶o lepsze ni偶 m贸j wi臋c pos艂u偶y pewnie d艂ugo ale mimo tego poroponuje w przysz艂o艣ci dorzuci膰 dysk ssd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ba艣kaunerek
a nie lepiej wzi膮膰 jaki艣 lepszy, dro偶szy i po prostu decydowa膰 si臋 na finansowanie? ja np. wzi臋艂am iMaca przez leasinglaptopa.pl, wybralam raty jakie mnie interesuja i sprzet mialam zaledwie pare dni pozniej. maz korzytsal u nich z leasingu firmowego, ja konsumenckiego i uwazam ze taka opcja jest znacznie lepsza ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lopezka
hmmm, ja mam macka z tym, 偶e ja wzi臋艂am za prawie 4 ko艂a, ale w formie leasingu. Sprawd藕 czy tobie by si臋 te偶 nie op艂aca艂o przez leasinglaptopa.pl bo akurat samodzielnie mozna ustalic ile rat, jaka kwota pocztakowa i to fajna opcja, bo mozna wziac lepszy sprzet za wieksza kase i tego nei odczuc:)

Udost臋pnij ten post