Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pomocyxdgdjfj

Mam dość matki

Polecane posty

Gość Pomocyxdgdjfj

Witam liczę na pomoc mam problem z moja mama mam 18 lat i od kiedy tylko pamiętam krytykowala mnie ze źle się uczę ze jestem za chuda potem przytyłam trochę za dużo i było ze jestem grubasem masz wielka d**e krytykuje moje włosy ze w do ramion wyglądam źle jakiś czas temu tak obcielam wszyscy mówili że ładnie wróciłam liczyłam ze powie ze ładnie a ona ze wyglądam jak pold**ek zza krzaka od dwóch lat nie jem mięsa nie lubię brzydzi mnie moja mama cały czas gada ze jak tak mogę jesteś jakaś dziwna często mi wpychala na sile na talerz kolejna kwestia jest sprzątanie cały czas jest nic nie robisz jaki masz syf być coś pomogła a nie kolejna rzeczą jest też czepianie się o ubiór albo np o pomadki wmawia mi ze wyglądam źle w ciemnym lepiej mi w jasnych jej zdaniem a nigdy jasnej nie posiadałam w kolko się czepia teraz ma kolejne dziecko na z nim nasrane wszystko robi pod niego mam na myśli obiady nie mogę siedzieć do pozna i się uczyć bo dziecko śpi a do domu wracam dopiero o 16 a nauki mam dużo jestem w liceum zaraz matura a wpadnie do mnie po 21i spać ja to wszystko źle znoszę zwłaszcza ze mam depresję i ataki paniki o atakach nie wie a moja depresja była jak coś co wymyśliłam sobie przez pół roku brałam leki potem przestałam a ona nawet nie zainteresowała się tym że powinnam je dalej brać w ojcu tym bardziej nie mam wsparcia znajomych żadnych zbytnio tez nie mam moje problemy psychiczne sprawiają że mam z tym problemy z relacjami ostatnio były moje osiemnaste urodziny nic nie dostałam nie jesteśmy biedni wręcz przeciwnie a pieniędzy tyle dostaje co nic zawsze jest na co ci po co blabla wielki problem ja nie sprawiam problemów nie pije Nie pale nie jeżdżę po imprezach nie pyskuje chciałabym mieć jakieś wsparcie a nie mam go wcale taka ostania rzeczą jest kościół nie uznaje tego miejsca uważam ze to ze ktoś pójdzie i postoi tam nie sprawi że jest dobry nie chce tam chodzić ostatnio mnie biła przez to biła mnie już nie raz w przeszłości błagam co mam zrobić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować