Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEvitka

Problemy nastolatek

Polecane posty

Gość gośćEvitka

dzień dobry.Mam 17 lat i jestem prawie niewidoma od urodzenia.Do tego mam niedoczynność tarczycy i przysadki mozgowej,przez co nie mam węchu i w piątej klasie przestałam rosnąć.ale nie w tym problem.Chodzi mi o to,że miesiączkować zasczęłam rok temu pod pływem leku przepisanego przez ginekolog.Pierwsza miesiączka dopadła mnie na wycieczce ze stowarzyszeniem i dobrze,że stało się to przy mamie,bo w szkole różnie to by mogło być.Lekarka zrobiła mi USG o***tu,ale niczego nie wykryła.Przepisała mi inny lek i potem przy kolejnym USG jeszcze inny.Ponieważ sama sobie nie radzę opiekuje się mną mama.Wracając do tematu-po następnym USG znowu kolejny lek,ale on znowu przyniósł zły sklutek.Od czwartku mam obfite krwawienia ,a wczoraj to już okropnie.Jak byłam w odwiedziny u coici to niechcący poplamiłam jej parę miejsc,na których siedziałamBiedna ciocia musiała potem prać to wszystko,a mama musiała prać koc,na którym sioedziałam w samchodzie i oprócz krwi było tam parę skrzepów,które nie chciały się zmyć.W szkole mamy nauczycielkę wspomagającą i jak coś to mama zawsze mi mówi,żebym się do nierj zwracała,ale ja nie chcę,.bo się krępuję.Nie chcę tez,żeby mama ziostawała ze mną w szkole,bo też mnie by to krępowało.Co robić?Niech mi odpowie jakiś dobry lekarz.Ratunku!SOS!Pomocy!

Gość gość
USG odb+++ytu??? Prowo.